0

Τις τελευταίες ημέρες, το όνομα του Χουάν Ντομίνγκεζ φιγουράρει στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

Το «τριφύλλι» έχει σημειώσει τον Μεξικανό εξτρέμ για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ή του επόμενου καλοκαιριού, λαμβάνοντας υπόψη πως μπορεί να αποχωρήσει κάποιος εκ των εξτρέμ που είναι τώρα στην ομάδα.

Ο 24χρονος εξτρέμ δείχνει πως αποτελεί μία εξαιρετική περίπτωση για τον Παναθηναϊκό. Έως τώρα, στην Τολούκα μετράει 7 συμμετοχές με 4 γκολ και 1 ασίστ, έχοντας συχνή επαφή με τα δίχτυα και τη δημιουργία φάσεων της ομάδας του. Ο Ντομίνγκεζ έχει χρηματιστηριακή αξία κοντά στα 800.000 ευρώ, ωστόσο η καριέρα του βρίσκεται σε ανοδική πορεία και με τη σεζόν που διανύει κρίνεται δεδομένο πως θα εκτοξεύσει την αξία του.

Παρ’ όλα αυτά, αποτελεί μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που δεν έχει αγωνιστεί ποτέ μακριά από την πατρίδα του, επομένως ενδέχεται να αντιμετωπίσει προβλήματα προσαρμογής, όπως συνέβη και με τον Παλάσιος όταν εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό. Η περίπτωσή του παρακολουθείται και θα εξαρτηθεί από το υπάρχον ρόστερ της ομάδας μία ενδεχόμενη κίνηση για την έλευσή του.

 

Τζάζμιν Τζόουνς: «Βρήκα μία ομάδα-οικογένεια, θα τα δώσω όλα στο παρκέ»

Previous article

Σταμολάμπρου: «Αυτή είναι η μοναδική ομοιότητα που έχουμε με τον Σλούκα – Ανυπομονώ να παίξω στη Λεωφόρο»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.