0

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς αποκάλυψε πως είχε προτείνει τον Πετρούσεφ στον Εξάστερο.

Ο μάνατζερ Μίσκο Ραζνάτοβιτς σε συνέντευξη του αποκάλυψε πως πίεζε ομάδες να υπογράψουν τον Πετρούσεφ, και μία από αυτές ήταν και ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Κατά τη γνώμη μου οι άνθρωποι γύρω του. Δεν μιλάω για τον ιδιοκτήτη γιατί πέρσι δεν ενεπλάκη στα πράγματα. Ο μάνατζερ και ο ασίσταντ μάνατζερ δεν τον άφησαν να φτιάξει την ομάδα του.

Για παράδειγμα, πίεζα πολύ έντονα για να υπογράψουν τον Πετρούσεφ. Γιατί ο Πετρούσεφ πραγματικά δεν ήθελε να επιστρέψει, λόγω της κατάστασης μεταξύ Παρτίζαν και Ερυθρού Αστέρα. Και οι δύο ομάδες τον ήθελαν σαν τρελές, αλλά ήθελε να απαλλαχθεί από αυτή την κατάσταση. Επιπλέον η τιμή του ήταν αστεία. Δεν θυμάμαι καλά αλλά νομίζω ήταν 350.000 ή κάτι τέτοιο.

Εκείνοι όμως είπαν όχι και πήραν κάποιους άλλους. Στο τέλος της ημέρας η ομάδα που έφτιαξαν δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο παίζει ο Ράντονιτς. Ειλικρινά, όταν ξεκίνησε η σεζόν το ήξερα. Το μόνο ερωτηματικό ήταν ο χρόνος».

πηγή: paopantou.gr

Ματίας Λεσόρ: Ο καλύτερος αμυντικός της EuroLeague στα χέρια του Εργκίν Αταμάν

Previous article

Σταμολάμπρου «Δεν φοβάμαι να πάρω την ευθύνη στα δύσκολα, Καπογιάννη-Λύμουρα μου έδωσαν το κίνητρο»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.