0

Απίστευτο, ο Μάγκνουσον υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο, ο Χουάνκαρ… είδε το κακό να έρχεται.

Σοκ έχει πάθει όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού μετά τα τελευταία νέα αναφορικά με τον τραυματισμό του Χόρντουρ Μάγκνουοσν. Σοκ με Μάγκνουσον, 6 μήνες εκτός, η προειδοποίηση του Χουάνκαρ που δεν άκουσε ο Ισλανδός

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός του ”Τριφυλλιού” έκανε μαγνητική, η οποία έδειξε ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο. Ο παίκτης θα υποβληθεί τις επόμενες μέρες σε επέμβαση και θα χρειαστούν έξι μήνες για να επιστρέψει στα γήπεδα!

Έτσι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα χάσει έναν πολύ σημαντικό παίκτη για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Ενώ η Δευτέρα για τους ”πράσινους” κλείνει με τον πιο εφιαλτικό τρόπο.

Ο Χουάνκαρ προειδοποίησε τον Μάγκνουσον πριν τραυματιστεί!

Ο Χουάνκαρ είχε προειδοποιήσει τον Μάγκνουσον στιγμές πριν εκείνος χτυπήσει. Την ώρα που ο Ισλανδός πήγε να κάνει άλμα ώστε να διεκδικήσει την μπάλα, ο συμπαίκτης του του είπε χαρακτηριστικά ”don’t jump”, που σημαίνει ”μην πηδήξεις”. Μάλιστα, τα λόγια του ακούστηκαν και από την κερκίδα.

Ο Χουάνκαρ, το είπε αυτό επειδή θεώρησε πως δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρει ο Μάγκνουσον στην συγκεκριμένη φάση. Και αυτό, διότι το ματς είχε μόλις ξεκινήσει (ήταν μόλις το 1ο λεπτό) και οι παίκτες δεν είχαν ζεσταθεί ιδιαίτερα όπως είναι λογικό.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ δυστυχώς… είδε το κακό να έρχεται. Η ουσία όμως είναι πως ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού έπαθε ζημιά και η κακοδαιμονία στην ομάδα με τους πολύ άσχημους τραυματισμούς συνεχίζεται. Μετά τους Αϊτόρ, Φρόκου και Τρουιγέ, υπέστη ρήξη χιαστού και ο Μάγκνουσον. Και όλα αυτά μέσα σε διάστημα 11 μηνών!

Ανάλυση: Μια κακή ημέρα στη δουλειά για όλο τον Παναθηναϊκό

Previous article

Τα «παράσημα» του Μάρκους Μπεργκ στον Παναθηναϊκό (Vids)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.