0

Η άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ατρομήτου με 5-0 με πρωταγωνιστή τον Φίλιπ Τζούρισιτς, που ξεσήκωσε την Λεωφόρο.

Ούτε από κούραση, ούτε από συνεχόμενα παιχνίδια δεν καταλαβαίνει ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς , Μπήκε χθες στην Λεωφόρο μετά από ταξίδι στην Χάιφα και μισή προπόνηση και τελείωσε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο σε 33 λεπτά.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε 8 αλλαγές, αλλά η διαφορά δεν φάνηκε. Αυτό είναι το μεγάλο όπλο του φετινού Παναθηναϊκού, που βάζει με ευκολία γκολ και ήδη έχει 21 και την δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και πολλούς παίκτες, που σκοράρουν.

Πρωταγωνιστές της αποψινής νίκης ήταν ο μαγικός Τζούρισιτς και ο τούρμπο Παλάσιος.Ο Σέρβος χαφ έβαλε το πρώτο γκολ , έφτιαξε το δεύτερο με εκπληκτική ενέργεια και πάσα, πέτυχε το τρίτο γκολ και με τις ενέργειες του σήκωσε στο πόδι την Λεωφόρο. Ο Παλάσιος πέτυχε με πολύ ωραίο τρόπο το δεύτερο γκολ με διαγώνιο σουτ και έφτιαξε με κεφαλιά το πέμπτο γκολ που σημείωσε ο Γερεμέγεφ και κέρδισε το πέναλτι και την κόκκινη κάρτα του Ασεβέδο στο 41.

Αυτοί οι δύο έκαναν την διαφορά, αλλά όλοι όσοι έπαιξαν από την αρχή έδειξαν την διάθεση να πάρουν γρήγορα τη νίκη και στη συνέχεια να αποζημιώσουν τον κόσμο και το κατάφεραν και με το παραπάνω. Μάλιστα αν δεν έριχνε ταχύτητα ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί να έφθανε σε έξι, επτά γκολ.

Λίγο η κούραση, όμως, λίγο ότι ο αντίπαλος έπαιζε με παίκτη λιγότερο έκαναν …προπόνηση το δεύτερο ημίχρονο. Το κυριότερο είναι, ότι ο Παναθηναϊκός πάει στην δεύτερη διακοπή του πρωταθλήματος με πολύ καλή εικόνα, είναι στο -3 πίσω από τον Ολυμπιακό, πρώτος στον όμιλό του στο Europa League και κυρίως πείθει τον κόσμο του, ότι φέτος μπορεί να καταφέρει, ότι δεν κατάφερε πέρυσι.

Τα άλλα δύο γκολ πέτυχαν δύο από τα τρία φορ του Παναθηναϊκού. Ο Σπόραρ με πέναλτι και ο Γερεμέγεφ με πλάσε πάνω από την γραμμή. Ο Σπόραρ ήταν και αυτός που έδωσε την πάσα στον Τζούρισιτς στο τρίτο γκολ. Ο Παναθηναϊκός έκανε και πάλι χαρούμενο τον κόσμο του, που ήρθε στο γήπεδο και χωρίς να έχουν πιάσει ακόμα την καλύτερή τους απόδοση αρκετοί παίκτες καταλαβαίνει κανείς, γιατί φέτος είναι πολύ καλύτερος από ότι πέρυσι.

Σπουδαία στιγμή ήταν η επιστροφή του Ζέκα μετά από πολλά χρόνια σε επίσημο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Φυσικά Σένλεφελντ και Ρούμπεν έδωσαν το περιβραχιόνιο στον Κάρλος, που αποθεώθηκε από τον κόσμο του ήταν καλός όσο έπαιξε, αλλά από υπερβάλοντα ζήλο δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο 87 για μαρκάρισμα.

*Πλέον η ομάδα για δύο εβδομάδες ξεκουράζεται και θα πάει να παίξει στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό στις 22 Οκτωβρίου με στόχο τη νίκη κάτι που το ζήταγε ο κόσμος του από τους παίκτες και στο πάρτι που στήθηκε στο τέλος.

*Ο Παναθηναϊκός που δεν έχει ….φορ έχει πάρει 13 γκολ από τα φορ του φέτος. Οι αριθμοί δίνουν απαντήσεις.

Max Verstappen το DNA ενός πρωταθλητή – Πιάσε τον αν μπορείς

Previous article

Οριστικά στη Λεωφόρο τα παιχνίδια με Ρεν και Μακάμπι Χάιφα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.