0

Σε νέο κύκλο εξετάσεων υποβλήθηκε τις αμέσως προηγούμενες ημέρες ο Πάλμερ-Μπράουν καθώς εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στην ποδοκνημική.

Ο Αμερικανός κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού δεν είχε τη βελτίωση που αναμενόταν και οι εξετάσεις έδειξαν ότι το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρεί στην ποδοκνημική δεν έχει υποχωρήσει.

Αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσει να υποβάλλεται σε ειδικές θεραπείες, θα φορέσει για ένα διάστημα τη γνωστή προστατευτική μπότα και ο χρόνος επιστροφής του υπολογίζεται να είναι περίπου ένας μήνας.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο Παναθηναϊκός περίμενε την επιστροφή του Πάλμερ-Μπράουν για να συμπληρώσει μία τριάδα κλασικών στόπερ, συν τον Αράο που μπορεί να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση, αλλά οι εξελίξεις δεν ήταν αυτές που περίμεναν οι πράσινοι, καθώς θα χρειαστεί να περιμένουν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για την επιστροφή του.

Ως εξ τούτου, στην καρδιά της άμυνας του Παναθηναϊκού, μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, υφίστανται δύο κεντρικοί αμυντικοί, οι Γέντβαϊ και Σένκεφελντ, με τον Αράο να μπορεί να προσφέρει μία εναλλακτική λύση και τους νεαρούς Σιδερά και Φίκαϊ από τον Παναθηναϊκό Β’ και την Ακαδημία.

Σαν σήμερα: Έφυγε από την ζωή ο Απόστολος Νικολαΐδης

Previous article

Τεράστια ανατροπή: Δήμαρχος Αθηναίων ο Χάρης Δούκας!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.