0

Μπορεί ο Κώστας Μπακογιάννης να ήταν το μεγάλο φαβορί, όμως ο Χάρης Δούκας έκανε την τρομερή ανατροπή και «κέρδισε» τον Δήμο Αθηναίων.

Με τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου να δείχνουν 41% έναντι 14% ο Κώστας Μπακογιάννης έμοιαζε το μεγάλο φαβορί, όμως όλα άλλαξαν. Συγκεκριμένα στον δεύτερο γύρο ο Δούκας έκανε την μεγάλη ανατροπή και με 56% έναντι 44% και στο 82% της ενσωμάτωσης θα είναι ο νέος δήμαρχος Αθηνών.

Μετά από τα αποτελέσματα, ο Κώστας Μπακογιάννης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Χάρη Δούκα και τον συνεχάρη, αποδεχόμενος την ήττα του, ενώ του ευχήθηκε “καλή επιτυχία”.

Παραδοχή ήττας από τον Μπακογιάννη: «Αποκλειστικά δική μου η ευθύνη της ήττας»

Την ήττα του στις εκλογές για τον Δήμο Αθηναίων παραδέχτηκε ο Κώστας Μπακογιάννης, αναφέροντας πως είναι αποκλειστικά δική του η ευθύνη, ενώ επίσης είπε πως έχει ήδη συγχαρεί τον Χάρη Δούκα.

«Πριν από λίγο επικοινώνησα με τον Χάρη Δούκα και του έδωσα τα συγχαρητήρια μου», είπε ο Κώστας Μπακογιάννης στην πρώτη του δήλωση, μετά τα αποτελέσματα για τον δήμο Αθηναίων.

Παραδεχόμενος την ήττα του στον δήμο Αθηναίων, ο Κώστας Μπακογιάννης είπε πως η ευθύνη είναι όλη δική του.

«Πριν από λίγο επικοινώνησα με τον εκλεγμένο δήμαρχο Αθηναίων, κ. Δούκα για να τον συγχαρώ για τη νίκη του και για να τον διαβεβαιώσω ότι είμαστε στην απόλυτη διάθεσή του, ώστε να προχωρήσουμε σε μια οργανωμένη μετάβαση», τόνισε ο κ. Μπακογιάννης μετά τα πρώτα αποτελέσματα.

«Η ευθύνη του αποτελέσματος βαραίνει εμένα», επεσήμανε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ γιατί μου δώσατε μια ευκαιρία ζωής».

Νέα απώλεια στα σέντερ-μπακ: Ένα μήνα εκτός ο Πάλμερ-Μπράουν!

Previous article

Βράζουν στον Παναθηναϊκό με Τσαρούχα: «Επίδειξη ισχύος με τις πλάτες του Λιόλιου – «Να τη χαίρεστε» από Γιαννακόπουλο»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.