0

Έκρηξη στο πράσινο στρατόπεδο προκάλεσε η παρουσία και τα σφυρίγματα από τη Βάσω Τσαρούχα καθώς στο κρίσιμο σημείο με το σκορ ισόπαλο χάρισε τρεις βολές στον Λαρεντζάκη και έβγαλε τον Ολυμπιακό από τη δύσκολη θέση.

Ωστόσο πέραν αυτού, ο ορισμός σε ένα ακόμα του Ολυμπιακού αποτέλεσε αιτία να εξοργιστούν στον Παναθηναϊκό κάνοντας λόγο για αλλοίωση πρωταθλήματος από το ξεκίνημα της σεζόν.

«Κάνει επίδειξη ισχύος με τις πλάτες του Λιόλιου» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Σχεδόν ταυτόχρονα μάλιστα υπήρξε και ένα ποστάρισμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Να τη χαίρεστε» ήταν οι τρεις λέξεις που χρησιμοποίησε και πιθανότατα απευθύνεται στη διαιτησία της Τσαρούχα.

Στον Παναθηναϊκό, θυμίζουμε, ήταν έξαλλοι με όσα έκανε στον τελικό του Super Cup η διεθνής διαιτητής καθώς σε ένα παιχνίδι που είχε κριθεί από το καλημέρα και χωρίς να αμφισβητείται το αποτέλεσμα, προκάλεσε με τον τρόπο που σφύριζε κόντρα τον Παναθηναϊκό.

 

Τεράστια ανατροπή: Δήμαρχος Αθηναίων ο Χάρης Δούκας!

Previous article

Ίσως προλάβει την Φενέρ ο Σλούκας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.