0

Η διεθνής point guard του Παναθηναϊκού, Πηνελόπη Παυλοπούλου, φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο της ΕΟΚ και αναφέρθηκε στην σεζόν με τον Παναθηναϊκό και όχι μόνο.

Για το πώς τη βρίσκει το ξεκίνημα της σεζόν: «Αισθάνομαι πολύ καλά και σ’ αυτό παίζει ρόλο το ότι επέστρεψα σε μια ομάδα που τη θεωρώ δική μου, τη θεωρώ οικογένειά μου. Στο Παναθηναϊκό, πέρα απ’ τα αποδυτήρια που λέμε και ξαναλέμε για το κλίμα τους, η στήριξη γενικότερα της ουδέτερης οικογένειας του Παναθηναϊκού είναι πάντα εκεί και αισθητή. Αυτό εμένα με βοηθάει ψυχολογικά. Είχα πει και στο ξεκίνημα της σεζόν ότι έχω πολλή όρεξη και νιώθω πως έχω ενέργεια για να δώσω πράγματα στην ομάδα».

Για την εκτός έδρας νίκη τους στην πρεμιέρα του EuroCup επί της Μέχελεν: «Σίγουρα το EuroCup είναι και αυτός ένας στόχος και πολύ σημαντικός για εμάς. Πράγματι είναι πολύ δύσκολος ο όμιλός μας. Το ότι κάναμε την 1η νίκη εκτός έδρας στο Βέλγιο, απέναντι σε ένα πολύ δυνατό ρόστερ και αρκετά νωρίς στη χρονιά είναι πολύ σημαντικό, γιατί, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα, έχουμε προσωπικότητα. Βέβαια, είχαμε και την υποστήριξη του κόσμου μας εκεί, που φώναξαν πολύ πιο δυνατά απ’ τους Βέλγους φίλαθλους. Αυτό μάς βοήθησε και μάς έδωσε ώθηση και ενέργεια για να καταφέρουμε να πάρουμε το 1ο ματς. Ενθουσιάστηκα που έμαθα ότι θα έρθουν τόσοι πολλοί φίλαθλοι στον αγώνα και μας υποσχέθηκαν κιόλας ότι δε θα υπάρξει ματς που θα λείψουν. Είμαι σίγουρη ότι κάπως θα τα καταφέρουν και θα έρχονται στα ευρωπαϊκά μας ματς».

Για το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας: «Δεν έχουμε παίξει ακόμα το μπάσκετ που μπορούμε να παίξουμε. Αμυντικά δεχόμαστε σταθερά πολλούς πόντους και είναι κάτι που πρέπει να φτιάξει και δουλεύουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας».

Για τη συνεργασία της με την Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου: «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαστε ξανά συμπαίκτριες, γιατί θεωρώ ότι έχουμε κάποια χημεία με την Άννα-Νίκη. Πόσο μάλλον τώρα που έχουν περάσει κάποια χρόνια και έχει ωριμάσει κάπως το παιχνίδι και των δύο και βρίσκουμε η μία την άλλη πολύ πιο αποτελεσματικά στο γήπεδο. Γνωριζόμαστε και από μικρές, κάνουμε παρέα».

Για τη «θερμή» στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού: «Σίγουρα μού δίνει πολλά παραπάνω στην ψυχολογία μου και νιώθω την ανάγκη να τους ανταποδώσω μες στο παρκέ. Σε όλα τα τμήματα γίνεται αυτό με την ομάδα του Παναθηναϊκού και είναι πάρα πολύ όμορφο. Ειλικρινά νιώθω τυχερή και ευλογημένη που ζω τέτοιες στιγμές, τόσο δυνατές. Είτε εύκολο, είτε δύσκολο ματς, είτε νίκη, είτε ήττα, πάντα το κάνει ξεχωριστό ο κόσμος του Παναθηναϊκού για εμάς. Είναι μοναδικό όλο αυτό, το αισθάνομαι σαν να είναι μεγάλη οικογένεια».

Για την ανάληψη του Ευρωμπάσκετ 2025 απ’ την Ελλάδα: «Το περιμένω πώς και πώς, είναι πραγματικά υπέροχο. Δε συμβαίνει σε πολλές αθλήτριες να παίξουν Ευρωμπάσκετ, πόσο μάλλον στη χώρα τους και ακόμη περισσότερο στην πόλη τους. Είναι πάρα πολύ σημαντικό και για εμένα προσωπικά. Με έχω φανταστεί ν’ ακούω τον Εθνικό Ύμνο σε ένα γεμάτο γήπεδο και ανατριχιάζω μόνο και μόνο με αυτό. Θα είναι μοναδικό. Ανυπομονώ γι’ αυτά τα παιχνίδια. Μέχρι τότε έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πρέπει όλοι να προετοιμαστούμε».

Νικολογιάννης: «Όλοι στον Παναθηναϊκό ξέρουν τι σημαίνει το ντέρμπι της Κυριακής»

Previous article

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για την ανανέωση του Μπρινιόλι!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.