0

Η ανανέωση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι αποτελεί βασική προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό, με τις συζητήσεις να εντείνονται κατά τη διάρκεια της διακοπής, πράγμα για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει πριν από μία εβδομάδα.  Οι πράσινοι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τον Ιταλό τερματοφύλακα και ο Μπρινιόλι από το πως περνάει στο τριφύλλι.

Είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός ότι έχει καταφέρει ήδη ορισμένα σημαντικά πράγματα με τους πράσινους, ενώ η αγάπη του κόσμου, αλλά και το γενικότερο κλίμα που υπάρχει στο πράσινο στρατόπεδο τον έχουν κάνει να νιώθει σαν το σπίτι του.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφές για την ανανέωση της συνεργασίας του, με το κλίμα και την διάθεση που υπάρχει να είναι άκρως θετική. Στον Παναθηναϊκό αναγνωρίζουν στο 100% τα όσα έχει προσφέρει ο Ιταλός όσο φοράει τα πράσινα και γι΄ αυτό θέλουν να αυξήσουν σημαντικά τις αποδοχές του. Με τον τρόπο αυτό θέλουν να τον επιβραβεύσουν και για τις εμφανίσεις του το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά και για τη γενικότερη παρουσία του.

Η διάθεση λοιπόν για ανανέωση υπάρχει και από τις δύο πλευρές και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις αναφορικά με την έκβαση της υπόθεσης. Ο Παναθηναϊκός από τη μία θέλει να κρατήσει στις τάξεις του τον καλύτερο τερματοφύλακα στο ελληνικό πρωτάθλημα και ο Μπρινιόλι από την άλλη να παραμείνει σε ένα περιβάλλον που τον έχει κάνει νιώθει από την πρώτη στιγμή σαν το σπίτι του.

 

Παυλοπούλου: «Ευλογημένη που είμαι στον Παναθηναϊκό, έχω πράγματα να δώσω»

Previous article

Αποκάλυψη: Σε επαφές για να ανανεώσει και τον Λοντίγκιν ο Παναθηναϊκός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.