0

Την ευκαιρία να «σβήσει» τα δύο προηγούμενα μη νικηφόρα ντέρμπι με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα έχει ο Παναθηναϊκός, σε ενδεχόμενη επικράτηση επί του Ολυμπιακού την Κυριακή, όπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Πάντα την προπαραμονή κάνουν πιο χαλαρά προπόνηση στον Παναθηναϊκό. Αύριο ο προπονητής θα δώσει οδηγίες και θα δουλέψουν στις στατικές φάσεις. Υπάρχει ένα ενδιαφέρον στοιχείο, ο Γιοβάνοβιτς έχει παίξει τέσσερις φορές στο Φάληρο και έχει χάσει μόνο ένα: αυτό που δεν είχε κόσμο! Φέτος πάει εντελώς διαφορετικά από το περυσινό ματς που του στέρησε τον τίτλο και στο οποίο ο Ολυμπιακός είχε παίξει κόντρα σε όλα όσα είχαν ακουστεί για το γόητρό του. Με νίκη ο Παναθηναϊκός καλύπτει τις δύο αποτυχίες των ντέρμπι στη Λεωφόρο, με ισοπαλία δεν καταστρέφεται δεν χάνει την επαφή του με τον πρωτοπόρο», δηλώσε.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο προσανατολισμός του Γιοβάνοβιτς είναι πάντα να πάει να τα κερδίσει αυτά τα παιχνίδια, με εξαίρεση μόνο δύο ματς αυτή την τριετία, που ήταν αποδεκατισμένο το «τριφύλλι», με Άρη και πρόπερσι στο Φάληρο.

Ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να βρει τις στιγμές του, να εκμεταλλευτεί τα κενά στην άμυνα των «ερυθρόλευκων» και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες του, εκτιμώντας ότι δεν βλέπει το ντέρμπι να μένει στο 0-0.

Ερωτηθείς για την 11άδα των «πράσινων», κατέγραψε τις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει αριστερά ο Μπερνάρ αντί του Μαντσίνι και τόνισε ότι μπορεί αυτό το ματς να το κρίνουν οι αλλαγές.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Ο Μπακογιάννης ενημέρωσε τον Δούκα για Βοτανικό – Οι επόμενες κινήσεις του νέου Δημάρχου για το θέμα

Previous article

Κατέβασε τον… γενικό στον Λορέντζο Μπράουν και κάρφωσε εμφατικά ο Αντετοκούνμπο! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.