0

Ο Χάρης Δούκας είναι εδώ και λίγες ημέρες ο νέος Δήμαρχος Αθηνών ενώ επίσημα αναλαμβάνει από την πρώτη ημέρα του νέου έτους. Πριν από δύο μέρες ο κ. Δούκας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΣΚΑΪ τάχθηκε υπέρ του νέου γηπέδου του τριφυλλιού στο Βοτανικό τονίζοντας ότι πρέπει να προχωρήσουν όλα γρήγορα, προκειμένου να γίνει το νέο στάδιο του Παναθηναϊκού όσο πιο σύντομα γίνεται.

Σήμερα το μεσημέρι στο δημαρχιακό μέγαρο συναντήθηκε με τον Κώστα Μπακογιάννη από τον οποίο ενημερώθηκε για διάφορα θέματα. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και το νέο γήπεδο του τριφυλλιού στο Βοτανικό. Ο Μπακογιάννης του παρουσίασε τα δεδομένα για το μεγάλο αυτό έργο.

Παράλληλα, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα ο Χάρης Δούκας επρόκειτο να συναντηθεί με τις ομάδες εργασίας του Βοτανικού, προκειμένου να ενημερωθεί ενδελεχώς για το ζήτημα.

Στα άμεσα πλάνα του μάλιστα, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι στο περιβάλλον του είναι να συναντηθεί και με τους ανθρώπους τόσο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού όσο φυσικά και της ΠΑΕ. Φυσικά κάποια συνάντηση δεν έχει προγραμματιστεί, ωστόσο κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει αφότου ενημερωθεί πλήρως από τις ομάδες εργασίας του έργου.

 

Τον “τσούζει” ακόμα τον Μαρθελίνο: «Άδικος ο αποκλεισμός από τον Παναθηναϊκό – Περίεργο το πέναλτι στο 95’»

Previous article

Νικολογιάννης: Με νίκη ο Παναθηναϊκός καλύπτει τα άλλα δύο ντέρμπι – Μπορεί να το κρίνουν οι αλλαγές

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.