0

Άδικο χαρακτήρισε τον αποκλεισμό της Μαρσέιγ από τον Παναθηναϊκό ο πρώην προπονητής της, Μαρθελίνο.

Η πορεία του Μαρθελίνο στη Μαρσέιγ αποδείχτηκε πολύ σύντομη, με τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Champions League να αποτελεί ένα από τα κυριότερα πλήγματα που δέχτηκαν οι Μασσαλοί με τον Ισπανό στον πάγκο.

Ο ελεύθερος αυτή τη στιγμή προπονητής έδωσε συνέντευξη στην As και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε άδικη την εξέλιξη της ρεβάνς του “Βελοντρόμ”, εξηγώντας βέβαια πως πιθανότατα δεν θα άλλαζαν και πολλά στην πορεία της ομάδας από εκεί και πέρα.

Αναλυτικά:

«Η ήττα ήταν πολύ άδικη αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Στα δέκα ματς, είναι δύσκολο να χάνεις το ένα έτσι. Ήταν μία βραδιά που έπρεπε να σκοράρουμε. Ο αντίπαλος σχεδόν δεν είχε τελική.

Στο 95’ ήρθε ένα περίεργο πέναλτι, ο διαιτητής είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι, ακριβώς πριν το τέλος το τσέκαρε το VAR… Στην παράταση μπορούσαμε επίσης να προκριθούμε, ακυρώθηκαν δύο γκολ. Ήταν όλα εναντίον μας, ήταν άδικο».

Γιαννακόπουλος: Πήρε θέση για τα χθεσινά νέα διαιτητικά «όργια» υπέρ του Ολυμπιακού

Previous article

Ο Μπακογιάννης ενημέρωσε τον Δούκα για Βοτανικό – Οι επόμενες κινήσεις του νέου Δημάρχου για το θέμα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.