0

O Εργκίν Αταμάν είναι ένας άνθρωπος που δεν μασάει τα λόγια του και μιλάει ανοιχτά στα μέσα ενημέρωσης.

Γενικότερα στην Ελλάδα τέτοιες λογικές δεν συνηθίζονται και ουσιαστικά θα πρέπει εμείς να προσαρμοστούμε στη λογική του προπονητή και όχι εκείνος.

Οι δηλώσεις του μετά το ματς με την Μπασκόνια είχαν αρκετό ενδιαφέρον καθώς μπορούν να εξαχθούν μια σειρά από συμπεράσματα γύρω από πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα.

Αρχικά όπως φαίνεται ο Τούρκος κοουτς δεν ξετρελάθηκε με την ιδέα να κάνει αυτή τη χρονική στιγμή ο Ιωάννης Παπαπέτρου την επέμβαση στο γόνατο. Προφανώς και δείχνει να σέβεται την επιλογή του αθλητή αλλά το timing δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό. Τα λόγια του είχαν ως εξής: “Δυστυχώς ο Παπαπέτρου και η εγχείρησή του ήταν έκπληξη για εμάς. Πέρσι έπαιξε όλα τα ματς και έπαιξε στο Παγκόσμιο. Αποφάσισε να κάνει την εγχείρηση. Είμαι αναστατωμένος με αυτήν την κατάσταση.”

Όσον αφορά την ανάγκη απόκτησης ενός ακόμη γκαρντ δίπλα στον Σλούκα δείχνει πως ο Αταμάν δεν είναι ευχαριστημένος από τις υπάρχουσες επιλογές, οι οποίες είναι οι Βιλντόζα, Γκραντ και Γκάι.

Ο Γκραντ είναι ο μόνος σταθερός για την ώρα ενώ οι Βιλντόζα και Γκάι έχουν αυξομειώσεις στην απόδοση τους. Ειδικά για τον Αργεντίνο το ξεκίνημα της σεζόν είναι προβληματικό.

Εδώ πρέπει να πούμε πως ο κοουτς αρέσκεται στα mind games και μπορεί απλά να θέλει να βάλει “γκάζια” στον Βιλντόζα. Άλλωστε και χθες με την Μπασκόνια δεν δίστασε να τον αφήσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στον πάγκο στηρίζοντας τον Γκάι που έκανε πολύ καλή εμφάνιση.

Όπως και να έχει οι επόμενες μέρες στον μπασκετικό Παναθηναϊκό θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες όχι μόνο αγωνιστικά (οι πράσινοι κατεβαίνουν στο ΣΕΦ να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό την Δευτέρα) αλλά και μεταγραφικά καθώς όπως φαίνεται θα έχουμε απόκτηση παίκτη.

«Πήρε» μόνος του την Μπαρτσελόνα ο Μπέλιγχαμ! (Vid)

Previous article

Μπροστά στις εξετάσεις του Χουανκάρ στο νοσοκομείο “Υγεία” ήταν και ο γιατρός του Ολυμπιακού, χωρίς ενστάνσεις!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.