0

Ο Τάσος Νικολογιάννης χαρακτήρισε στον bwinΣΠΟΡ FM «πονηρό» το ματς με τη Λαμία, όπου θα παίξει λογικά ο Βιλένα, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο νίκες στο πρωτάθλημα μέχρι τον Δεκέμβρη!

Μονόδρομος είναι για τον Παναθηναϊκό η νίκη στη Λαμία και… όχι μόνο, εξηγώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 παράλληλα και το γιατί, ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια του πρώτου γύρου, ένα αυτό και ένα με τον Άρη. Η Λαμία είναι μια ομάδα που δεν έχει ήττα στην έδρα της, έχει περισσότερη ποιότητα από πέρυσι και έχει και τον Βόκολο στον πάγκο. Είναι ένας ματς παγίδα, πέρασε και πέρυσι με 2-0 αλλά όχι εύκολα. Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει κόσμο, μετά την απόφαση της Λαμίας να μην του δώσει εισιτήρια, αλλά το καλό είναι ότι δεν έχει ματς μέσα στην εβδομάδα και θα πάει με την καλή του 11άδα. Αν θέλει να μην του στοιχίσουν άλλο οι απώλειες με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει όλα τα παιχνίδια του πρώτου γύρου», ήταν τα λόγια του.

Παράλληλα, αναφορικά με τους τραυματίες των «πράσινων», ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι η μαγνητική του Βιλένα ήταν καθαρή και λογικά θα προλάβει το ματς με στη Φθιώτιδα, σε αντίθεση με τον Χουάνκαρ ο οποίος συνεχίζει να είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Ενώ, σχολιάζοντας το σκεπτικό της απόφασης της αθλητικής δικαστού, έκανε λόγο για καταπέλτη, εκτιμώντας παράλληλα ότι η απόφαση από την Εφέσεων ίσως έρθει και μέσα στην εβδομάδα.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Κέντρικ Ναν, ένας γκαρντ που σκοράρει με πολλούς τρόπους

Previous article

Τιμωρούνται οι Αράο και Μλαντένοβιτς για την αψιμαχία

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.