0

Γνωστή θα γίνει η τιμωρία των δύο παικτών από την διοίκηση του Παναθηναϊκού τις επόμενες μέρες

Ο Παναθηναϊκός την Κυριακή σημείωσε μία μεγάλη νίκη απέναντι στον Πανσερραϊκό με σκορ 5-0 και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο, το παιχνίδι αμαύρωσε ένα περιστατικό το οποίο συνέβη μεταξύ του Αράο και του Μλαντένοβιτς. Οι δύο παίκτες είχαν μία μικρή αψιμαχία σχετικά με μία εκτέλεση φάουλ.

Είναι δεδομένο ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν επιτρέπει τέτοιου είδους συμπεριφορές και σίγουρα θα υπάρχουν συνέπειες και για τους δύο παίκτες. Το δήλωσε άλλωστε και μετά το τέλος του αγώνα. Σύμφωνα λοιπόν με τη livesport, εκτός απροόπτου οι δύο παίκτες θα τιμωρηθούν με χρηματικό πρόστιμο όπως ορίζει ο εσωτερικός κανόνας της ομάδας.

Επιπλέον, το περιστατικό θα συζητηθεί στην προπόνηση και ο Σέρβος τεχνικός θα στείλει τα δικά του μηνύματα ενόψει της συνέχειας. Ξεκάθαρη πρόθεση του είναι να μεταφέρει το μήνυμα της ενότητας στους παίκτες του και να διατηρήσει την τήρηση της πειθαρχίας στα αποδυτήρια.

Νικολογιάννης: «Πρέπει να πάρει όλα τα παιχνίδια του α’ γύρου ο Παναθηναϊκός, ματς-παγίδα στη Λαμία»

Previous article

«Στροφή» σε Λαμία για τον Παναθηναϊκό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.