0

Ο Γουίλιαν Αράο αδυνατούσε να πιστέψει ότι ο διαιτητής Μανούχος τον απέβαλλε σε μία φάση που δεν είχε καν επαφή με τον Ακούνια της Λαμίας και άφησε τον Παναθηναϊκό με δέκα παίκτες!

Ο Γουίλιαν Αράο έχει αντιμετωπίσει πολλά στην καριέρα του, όμως δεν είχε ιδέα από τους Έλληνες διαιτητές. Στο «Αθανάσιος Διάκος», ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ έμαθε με τον χειρότερο τρόπο αυτά που έχουν βιώσει οι συμπαίκτες του, οι οποίοι ανήκουν στον Παναθηναϊκό από την προηγούμενη σεζόν.

Ο Αράο αποβλήθηκε στο 83′ με δεύτερη κίτρινη, σε μία φάση που είχε μαζέψει εγκαίρως το πόδι του και δεν ακούμπησε καν τον Ακούνια. Ωστόσο, ο Μανούχος, παρότι βρέθηκε κοντά, απέβαλλε τον 31χρονο μέσο του Παναθηναϊκού και έδωσε αριθμητικό πλεονέκτημα στη Λαμία.

Ο Βραζιλιάνος στην κυριολεξία, αδυνατούσε να πιστέψει τι συνέβη. Μόλις αντίκρισε την κόκκινη του Μανούχου, μονολογούσε «I did nothing. Nothing. Nothing».  Σε ελληνική μετάφραση: «Δεν έκανα τίποτα. Τίποτα. Τίποτα». Με το ριπλέι να δικαιώνει πλήρως τα λεγόμενα του Αράο.

Ο Αράο δεν έφυγε αμέσως για τα αποδυτήρια προσδοκώντας στη δικαίωση από το VAR. Ο ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού χρειάστηκε μερικά να συνειδητοποίησει ότι στην προκειμένη περίπτωση, δεν προβλέπεται από τον κανονισμό ο έλεγχος από το Instant Replay.

Δυστυχώς για τον Αράο, το VAR επεμβαίνει μόνο σε απ’ ευθείας αποβολές. Η δεύτερη κίτρινη κάρτα εναπόκειται καθαρά στην κρίση του διαιτητή και ο Μανούχος υπέπεσε σε ένα τεράστιο σφάλμα.

Ο Αράο πήγε απαρηγόρητος στα αποδυτήρια, γιατί άφησε τους συμπαίκτες του με δέκα στο τερέν. Επίσης, ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που ο Βραζιλιάνος πρωταγωνίστησε σε αρνητικό περιστατικό μετά τον καυγά του με τον Μλαντένοβιτς.

Ευτυχώς, ο Μπερνάρ και ο Σπόραρ διόρθωσαν το “σφάλμα” του Αράο και έβγαλαν τον Αράο από μία δεινή συναισθηματική κατάσταση, για την οποία ουδόλως ευθυνόταν…

 

Προπονήθηκε ο Σλούκας, έρχεται την Τρίτη στην Αθήνα ο Ναν

Previous article

Επιστροφή στις νίκες με τριάρα για για τις γυναίκες του Παναθηναϊκού

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.