0

Οι «πράσινες» έπιασαν καλή απόδοση και παράλληλα ήταν ουσιαστικές σε μια έδρα που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, επικρατώντας με 3-0 των Σειρήνων Γρεβενών.

Ο ΠΑΟ κατάφερε και πήρε κεφάλι στο σκορ από το 4ο λεπτό χάρη σε ενέργεια της Χαμαλίδου. Εν συνεχεία ο Παναθηναϊκός έχασε αρκετές ευκαιρίες και σε κάποιες περιπτώσεις απειλήθηκε από τις γηπεδούχες. Τη νίκη ουσιαστικά σφράγισε στο 83΄ η Κανέλλου που κατάφερε και ταρακούνησε τα αντίπαλα δίχτυα.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ήρθε και πάλι η Λόγου να κάνει το τελικό 3-0 και να δώσει πανηγυρικό τόνο στη νίκη του Παναθηναϊκού.

Σειρήνες: Μπουρτούνη (Τ), Δαδιου, Αμαραντιδου, Αγγελίδου, Μουρατιδου, Κελεμενι, Dorcas, Βλαχου, Τάσιου, Φραγγοπουλου, Situma Αλλαγές: Μποζιαρη, Ισπογλίδου, Στεργιούλα

Παναθηναϊκός (Χαραλαμπίδης): Δημητροπούλου,  Κακαμπούκη, Κοκοτσάκη (60΄ Χάρις), Ρόγκαν (86΄Τσιρούλη) , Δημητρίου (86΄ Σιαφαρίκα), Χαμαλίδου, Κατωπόδη (60΄ Λόγου), Ντομόντ (60΄ Κανέλλου), Νταρζάνου, Σιδηρά και Τζιοβάνα.

«I did nothing» από τον Αράο στην… ανακάλυψη του Μανούχου

Previous article

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό Β’ κόντρα στο Αιγάλεω

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.