0

Νικηφόρο αποτέλεσμα μετά από τις συνεχόμενες ήττες πήρε ο Παναθηναϊκός Β’ επί του Αιγάλεω με σκορ 1-0 για την 6η στροφή του πρωταθλήματος της Super League 2. Σκόρερ για τους «πράσινους» ο Τουρκοχωρίτης.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι ένα λεπτό μετά τη συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Γιώργο Τουρκοχωρίτη.

Οι παίκτες του Αιγάλεω, μετά το… σοκ του γκολ στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού προσπάθησαν ν’ αντιδράσουν, όντας άτυχοι στο σουτ του Γκάβριτς το οποίο σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Λίλο.

Το 1-0 έμεινε στο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο 45λεπτο χωρίς να δημιουργούν κάποια σοβαρή απειλή για την αντίπαλη εστία. Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τον Παναθηναϊκό Β’ να πανηγυρίζει το τρίποντο μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες.

Ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Λίλο, Σιδεράς, Βουτσάς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Κυριόπουλος (68′ Καλοσπάμης), Κρυπαράκος, Προδρομίτης, Τουρκοχωρίτης, Καραμπάς (58′ Συμελίδης), Μπιλάλ (68′ Νταμπίζας).

Αιγάλεω (Τζουγκάνοβιτς): Κατσιμήτρος, Τάμπας, Παυλάκης (60′ Μπλάκσον), Ζιούλης, Ευαγγέλου, Καμαρά (60′ Ραμίρεζ), Κωνσταντακόπουλος, Βάρκας (78′ Ζυγκερίδης), Κολλάς (60′ Σταμένκοβιτς), Ναζίμ, Γκάβριτς (46′ λ.τ Νταβιώτης).

 

Επιστροφή στις νίκες με τριάρα για για τις γυναίκες του Παναθηναϊκού

Previous article

Ανατροπή στον ΠΑΟ – Μεταγραφή και από Ελλάδα ο Αταμάν – “Καμπάνα” για τον απογοητευτικό Χουάντσο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.