0

Ο Έλληνας βετεράνος άσος μίλησε στην εκπομπή «Trace ‘n Chase» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πως αποφάσισε να πάει στον Παναθηναϊκό…

«Ήμουν Παναθηναϊκός! Πιτσιρικάς ήμουν Παναθηναϊκός. Δεν το έχω κρύψει ποτέ. Όταν η στιγμή έφτασε να φύγω από τον Πανιώνιο, είχα δύο επιλογές. Η ΑΕΚ με ήθελε και ο Παναθηναϊκός. Δεν μπορούσα να επιλέξω την ΑΕΚ, αφού Παναθηναϊκός ήμουν! Εκεί πήγα. Βέβαια, ήταν και η πίεση από τους συγχωρεμένους τους Γιαννακόπουλους. Δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς, αλλά ήθελα να πάω στον Παναθηναϊκό».

Και για τον τραυματισμό του που ουσιαστικά τον έβγαλε νοκ άουτ…

«Κόπηκε ο αχίλλειος. Είναι αυτό που λέμε ότι η εγχείρηση πέτυχε, αλλά ο ασθενής απεβίωσε. Έγινε η επέμβαση, αλλά έπαθα μετεγχειρητική θρόμβωση και έμεινα σε ακινησία έναν χρόνο. Στο κρεβάτι, ακίνητος. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, για να φτιάξει το αίμα μου. Εκεί πήρα κιλά και μέχρι να γυρίσω πίσω… Τότε μπήκε ο Μποντιρόγκα, ήταν να ξανάρθει και μου είπε “έλα να παίξουμε μαζί, θέλω να παίξουμε μαζί”. Δεν μπορούσα. Από την ακινησία είχα πάρει πολλά κιλά. Λέω “στα 32 μου πάλι από την αρχή…”. Και εκεί λέω τέρμα».

Για το γεγονός πως δεν δέχτηκε να πληρωθεί για τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του και την αντίδραση των αδερφών Γιαννακόπουλων, που τρελάθηκαν από αυτή την απόφαση…

«Το έλεγαν! Άλλοι το θεωρούσαν βλακεία από πλευράς μου. Το έλεγε ο Θανάσης όποτε με συναντούσε. “Είσαι το καλύτερο παιδί, μας χάρισες λεφτά”. Λέω “κύριε Θανάση μην το λέτε, γιατί άλλοι λένε ότι έχω κάνει βλακεία μεγάλη”. Εγώ έτσι αισθάνθηκα, είναι λεφτά που δεν έχουν δουλευτεί. Ακόμα έτσι είναι ο χαρακτήρας μου, δεν έχει αλλάξει».

Μαντζούκας: «Μας στεναχώρησε ο τραυματισμός του Χουάντσο, προσπαθούμε να εντάξουμε στο κλίμα τον Ναν»

Previous article

Προσφεύγει στη δικαιοσύνη ο Αλαφούζος κατά του Βελόπουλου ο οποίος τον κατηγορεί για λαθρεμπόριο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.