0

Ο Γιάννης Αλαφούζος απάντησε στις κατηγορίες του Κυριάκου Βελόπουλου, με ανακοίνωση που εξέδωσε, ενώ δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του προέδρου της Ελληνικής Λύσης.

Ο Γιάννης Αλαφούζος απάντησε στα λεγόμενα του Κυριάκου Βελόπουλου στη Βουλή, με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης να κατηγορεί τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού για λαθρεμπόριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου:

«Στη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, προέβη σε ψευδείς, συκοφαντικές και άκρως προσβλητικές σε βάρος μου δηλώσεις, ισχυριζόμενος ότι εφοπλιστές όπως ο κ.Αλαφούζος κάνουν λαθρεμπόριο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Βελόπουλος καταφέρεται εναντίον μου, διαδίδοντας ανυπόστατους και συκοφαντικούς ισχυρισμούς, χωρίς να παραθέτει κανένα απολύτως στοιχείο.

Επειδή το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού και προφανώς ο κ. Βελόπουλος εκλαμβάνει την ανεκτικότητά μου ως ευκαιρία για συνέχιση της σπίλωσης και της άηθους επίθεσης κατά του προσώπου μου, υπηρετώντας άγνωστους σε εμάς σκοπούς, προσφεύγω άμεσα στη δικαιοσύνη για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των εννόμων συμφερόντων μου».

Φάνης Χριστοδούλου: «Ήμουν Παναθηναϊκός από πιτσιρικάς»

Previous article

Οριστικό: Παρέμεινε η τιμωρία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.