1

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην της Women’s Football League ο Παναθηναϊκός επικράτησε στην έδρα του με 2-0 της ΑΕΚ, προσθέτοντας ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό, ανεβαίνοντας παράλληλα στην κορυφή βαθμολογικού πίνακα. Σκόρερς για το «τριφύλλι» οι Σιδηρά και Νεφρού.

Το πρώτο μισό βρήκε τις «πράσινες» να βρίσκουν πολύ γρήγορα τον δρόμο προς τα δίχτυα. Από εκτελεσμένο κόρνερ της Σιδηρά, η Νεφρού με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό.

Οι γηπεδούχες, αν και ο δυνατός αέρας δεν βοηθούσε πολύ προσπάθησαν να βρουν και ένα δεύτερο τέρμα έως το τέλος του ημιχρόνου, ωστόσο δεν τα κατάφεραν με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στ’ αποδυτήρια με τον Παναθηναϊκός μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και η ΑΕΚ ανέβασαν το ρυθμό τους. Στο 57′ οι «πράσινες» έχασαν τεράστια ευκαιρία με την Ρόγκαν, ενώ στο 67ο λεπτό η Γιαννακούλη αρνήθηκε το γκολ στην Πινέδα, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της.

Στο 77ο λεπτό η Ντομόντ μπήκε στην περιοχή της ΑΕΚ και κέρδισε το πέναλτι μετά από μαρκάρισμα της Καπνίση. Την εκτέλεση ανέλαβε η Σιδηρά, η οποία ευστόχησε για το 2-0 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Παναθηναϊκός (Χαραλαμπίδης): Γιαννακούλη, Κακαμπούκη, Ρόγκαν, Δημητρίου, Χαμαλίδου, Κατωπόδη, Νεφρού, Ντομόντ, Νταρζάνου, Σιδηρά και Μάια.

ΑΕΚ: Χατζηχρήστου, Παυλοπούλου, Κόλια, Πινέδα, Μπριάνα, Καπνίση, Μπούτλα, Τσελέντη, Τζουτζουράκη, Λόπεζ και Ντζάνη.

Από πλευράς Παναθηναϊκού έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Χάρις, Κανέλλου, Σιαφαρίκα, Κοκοτσάκη και Λόγου στην θέση των Χαμαλίδου, Μάια, Ντομόντ, Σιδηρά και Κατωπόδη.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο κόουτς Γιάννης Χαραλαμπίδης είπε: «Σήμερα κάναμε μια καλή εμφάνιση που συνδυάστηκε με νικηφόρο αποτέλεσμα και δείξαμε τη δυναμική μας. Παίξαμε κυριαρχικό ποδόσφαιρο σε μεγάλο μέρος του ματς και φανερώσαμε την ποιότητα μας. Το γρήγορο γκολ μας βοήθησε σίγουρα και από κει και πέρα κινδυνέψαμε ελάχιστα από την ΑΕΚ. Αφήνουμε αυτό το αποτέλεσμα πίσω καθώς είναι απλά τρεις βαθμοί στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος και συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο προπονητικό κέντρο Γεώργιος Καλαφάτης βρέθηκαν  περισσότεροι από 150 οπαδοί του τριφυλλιού.

 

Ανάλυση: «Αταμανίσια» νίκη το spacing παιχνίδι και…επιτέλους πικ εν ρολ (Vids)

Previous article

Απειλούν πολιτικούς και κυβέρνηση επειδή δεν επηρέασαν τη δικαιοσύνη!

Next article

You may also like

1 Comment

  1. ebasket

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.