0

Ο Παναθηναϊκός είδε τον Ντάνιελ Μαντσίνι να χαρίζει τη νίκη επί της Κηφισιάς και νωρίτερα ο ατζέντης του ξεκαθάρισε το μέλλον του.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το διπλό επί της Κηφισιάς, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά έχει εκφραστεί πολλάκις το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για την περίπτωσή του.

Ο ατζέντης του, Γκαμπριέλ Λετιέρι, μίλησε σε ρωσική ιστοσελίδα και ρωτήθηκε το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή ο Μαντσίνι σε ομάδα της Ρωσίας. Ο ίδιος δεν διέψευσε το καλοκαιρινό ενδιαφέρον της Κράσνονταρ, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει το παραμικρό εν όψει Ιανουαρίου.

Επομένως, όλα δείχνουν πως τουλάχιστον έως το πέρας της φετινής χρονιάς, ο Μαντσίνι θα συνεχίσει να φοράει τα πράσινα, εκτός αν προκύψει κάτι διαφορετικό στο προσεχές διάστημα. Βέβαια, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει τονίσει πως υπολογίζει τον Αργεντινό άσο και δε συνηθίζει να αλλάζει το σύνολο παικτών του ενεργού ροτέισον.

Οριακά για να προλάβει τον αγώνα με τον Άρη ο Χουάνκαρ

Previous article

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μείωσε 15% τη τιμή των εισιτηρίων!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.