0

Η διακοπή του πρωταθλήματος λειτουργεί ευεργετικά για τους Πράσινους ώστε να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες από τα διαδοχικά παιχνίδια, αλλά και να επανακάμψουν παίκτες που βρίσκονται εκτός αγωνιστικής δράσης.

Συγκεκριμένα ο… εξής ένας σε πρώτη φάση, δηλαδή ο Χουάνκαρ, που παραμένει παροπλισμένος μετά τον τραυματισμό του από κροτίδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πλέον έχουμε ξεπεράσει τις τρεις εβδομάδες που ο Ισπανός αριστερός μπακ βρίσκεται στα “πιτς”.

Ο 33χρονος άσος θα δοκιμάσει να τρέξει μέσα στο προσεχές διήμερο κι αν τα καταφέρει χωρίς πρόβλημα θα μπει σταδιακά σε ρυθμούς προπονήσεων.

Βεβαίως η επανένταξή του θα είναι ομαλή και ο στόχος αρχικά είναι να προλάβει να μπει έστω στην αποστολή του αγώνα με τον Άρη στο Κλ.Βικελίδης (26/11), αμέσως μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Μαγνητική ο Πάλμερ-Μπράουν

Ακόμη ένα όνομα στο ιατρικό δελτίο του Παναθηναϊκού είναι αυτό του Πάλμερ-Μπράουν. Ο Αμερικανός στόπερ αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία εντός της ημέρας για να υπάρχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με την κατάσταση που βρίσκεται το πόδι του. Εφόσον τα αποτελέσματα της μαγνητικής είναι καλά, τότε αναμένεται να μπει στο πλήρες πρόγραμμα των προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα μετά από τρεις εβδομάδες.

Στο όριο καρτών οι Τζούρισιτς, Σένκεφελντ και Ρούμπεν Πέρεθ!

Previous article

Ο Μαντσίνι και τα σενάρια που κυκλοφορούν για….πώληση

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.