0

Ο Παναθηναϊκός τελείωσε και τυπικά το θέμα της Τζίλιαν Αλέιν και ο πρώτος μεταγραφικός στόχος του καλοκαιριού, έστω και μέσω Ισραήλ, θα ντυθεί στα πράσινα. Η 29χρονη Αμερικανίδα με τους 20 πόντους – 17 ριμπάουντ ανά αγώνα πέρυσι με τη Ραμάτ Γκαν αναμένεται να αφιχθεί τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα, ενώ παρελθόν αποτελεί η Κόρτνεϊ Ρέιντζ.

Η Αμερικανίδα άφησε καλές εντυπώσεις, αλλά δεν υπήρχε χώρος στο ρόστερ δεδομένου ότι η ΕΟΚ επιτρέπει 3 ξένες στις εγχώριες διοργανώσεις κι όχι rotation όπως συνέβαινε μέχρι πέρυσι. Το ίδιο ισχύει και στο Eurocup, με τον Παναθηναϊκό να προχωρά σε αντικατάσταση σε Ελλάδα και Ευρώπη, δεδομένης της ευκαιρίας που κυνήγησε στην αγορά με την Αλέιν.

Ως εκ τούτου, θα πορευτεί πλέον με την Κροάτισα Τσβίτκοβιτς στο 4 και την Αλέιν στο 5, αλλά φυσικά και την Τζαζμίν Τζόουνς που είναι η ατραξιόν του ελληνικού πρωταθλήματος έως τώρα. Μια τριάδα ξένων που αφήνει πολλές υποσχέσεις, με τη σεζόν να είναι μεγάλη και όλα να κρίνονται τους επόμενους μήνες.

Ο Χουάνκαρ θα συμπληρώσει 1,5 μήνα αποχής

Previous article

Δούκας: «Πρώτα ο Βοτανικός, μετά θα γκρεμιστεί η Λεωφόρος – Θέλω να εγκαινιάσω ένα γήπεδο-στολίδι»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.