0

Ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ άρχισε τη σεζόν ως ενεργό μέλος του Παναθηναϊκού και ως διεθνής με την Ουγγαρία, ενώ ο Ζέκα επέστρεψε στο Κορωπί για μία τιμητική αποστρατεία. Μερικούς μήνες μετά, τα δεδομένα των δύο «πράσινων» έχουν αλλάξει άρδην.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα ρευστό άθλημα και κρύβει πολλά αντικρουόμενα συναισθήματα. Eίναι πολύ εύκολο ένας ποδοσφαιριστής να βιώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα, τόσο τη μία όψη του αθλήματος, όσο και την άλλη… Στον Παναθηναϊκό, αυτή η αντίθεση αναδείχτηκε στο μεγαλύτερο βαθμό με τον Ζέκα και τον Λάζλο Κλάινχαϊσλερ. 

Ο Ούγγρος μέσος αποκτήθηκε τον προηγούμενο Ιανουάριο από την κροατική Όσιγιεκ, για να βοηθήσει στη μεσαία γραμμή και στα άκρα της επίθεσης. Παρότι δεν έδωσε όλα όσα χρειαζόταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο 28χρονος χαφ κατέγραψε αρκετές συμμετοχές με το Τριφύλλι, σκόραρε και ήταν ενεργό μέλος του ροτέισον.

Το προηγούμενο καλοκαίρι, παρότι ήταν ειλημμένη απόφαση η απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου «box-to-box» μέσου, ο Κλάινχαϊσλερ συνέχισε να αγωνίζεται κανονικά στα προκριματικά του Champions League. Με αποκορύφωμα την είσοδο του στο Βελοντρόμ, όταν και ήταν ένας από τους εύστοχους εκτελεστές πέναλτι στη θριαμβευτική πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μαρσέιγ!

Στον αντίποδα, ο Ζέκα επέστρεψε στην Αθήνα από την Κοπεγχάγη, με σκοπό μία τιμητική αποστρατεία. Αν και ο ίδιος ήταν ξεκάθαρος ότι δεν το αντιμετώπιζε έτσι, φαινόταν πολύ δύσκολο να χρησιμεύσει στον Γιοβάνοβιτς. Παρόλα αυτά, στα μέσα Νοεμβρίου, τα δεδομένα έχουν αντιστραφεί πλήρως για τους δύο παίκτες. Απόρροια και ενός τραυματισμού, ο Κλάινχαϊσλερ έχει μονιμοποιηθεί στην εξέδρα, έχοντας χάσει και τη θέση του στην Εθνική Ουγγαρίας. Μία συνέπεια που σίγουρα του έχει κοστίσει πολύ, γιατί η πατρίδα του έχει ήδη προκριθεί στο Εuro 2024 και υπό άλλες συνθήκες, ο μέσος του Παναθηναϊκού θα προετοιμαζόταν για τα γήπεδα της Γερμανίας

Από την άλλη, ο Ζέκα προσαρμόστηκε και βρήκε νέα δουλειά στο σχέδιο του Γιοβάνοβιτς, αντί για το «6». Ο Πορτογάλος εκμεταλλεύτηκε τους τραυματισμούς στο κέντρο της άμυνας και στο πυκνό αγωνιστικό πρόγραμμα του Τριφυλλιού, είναι έτοιμος να βοηθήσει από άλλο πόστο. Παράλληλα, οι απώλειες που διαχειρίζεται ο Γκουστάβο Πογέτ στην Εθνική Ελλάδος, έφεραν την έκτακτη κλήση του Ζέκα!

Ξαφνικά, ο Ζέκα είναι και πάλι μέρος του ροτέισον και διεθνής ενόψει του αγώνα της Ελλάδας με τη Γαλλία. Μία εμφατική αντίθεση με τον Κλάινχαϊσλερ, που αποδεικνύει πώς το ποδόσφαιρο μπορεί να αλλάξει στην κυριολεξία από τη μία μέρα στην άλλη.

 

Ο Ιωαννίδης έκανε και αυτόν τον κορυφαίο αμυντικό να βλέπει εφιάλτες (Vid)

Previous article

Γελάει ο Αλαφούζος με τα ποσά που ακούγονται για Ιωαννίδη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.