0

Ο στράικερ της Εθνικής Ελλάδας και του Παναθηναϊκού ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Γαλανόλευκης στη σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε χθες βράδυ στην “OPAP Arena”, κόντρα στη δευτεραθλήτρια κόσμου Γαλλία.

Ο “πιστολέρο” του Παναθηναϊκού ήταν εκείνος που πέτυχε το γκολ της ανατροπής με άψογο πλασέ στην κίνηση, μετά από εξαιρετική προσωπική ενέργεια του Γιαννούλη, που του έδωσε την ασίστ.

Νωρίτερα μάλιστα ο 23χρονος άσος είχε συμμετοχή και στο γκολ της ισοφάρισης από τον Μπακασέτα, κάνοντας μία έξοχη ντρίμπλα στον προσωπική του αντίπαλο μέσα στην καρδιά της γαλλικής περιοχής.

Απέναντί του ο Ιωαννίδης είχε έναν στόπερ από το κορυφαίο επίπεδο, τον Γουίλιαν Σαλιμπά, βασικότατο και τη φετινή σεζόν στην Άρσεναλ. Ο 22χρονος στόπερ μάλιστα έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα των “κανονιέρηδων” στη σπουδαία νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι (1-0) πριν ένα μήνα, περνώντας… πάνω από τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Σαλιμπά κυριολετικά “έσβησε” τον κορυφαίο φορ του κόσμου, αφού τον άφησε να τελειώσει το παιχνίδι με ΜΗΔΕΝ τελικές (!) και αναιμική παρουσία στη μεγαλύτερη διάρκειά του.

Κι όμως, απέναντι σε έναν αμυντικό αυτού του επιπέδου, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε ακόμα μία εκπληκτική εμφάνιση. Πέρα από το τέρμα που πέτυχε ο Ιωαννίδης, μέτρησε 7/12 κερδισμένες μονομαχίες, είχε δύο πετυχημένες ντρίμπλες, 3 κερδισμένα φάουλ, αλλά και 33 ενέργειες με την μπάλα, μαζί με το εκπληκτικό 87% (13/15) στις εύστοχες μεταβιβάσεις του.

Πρώτος σε τεχνικές ποινές σε όλη την Ευρωλίγκα ο Αταμάν!

Previous article

Ζέκα και Κλάινχαϊσλερ, οι δύο όψεις του ποδοσφαίρου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.