0

Το γκολ που έψαχνε ο Αϊτόρ και ο Παναθηναϊκός που τον έχει ανάγκη.

Δεν είναι το πρώτο του γκολ μετά τον τραυματισμό του. Ο Αϊτόρ είχε σκοράρει και με πέναλτι απέναντι στον Παναιτωλικό στο 0-5 του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο.

Το καταλαβαίνει ο καθένας, βέβαια, ότι εκείνο το τέρμα του αξία είχε μόνο για τον ίδιο. Ήθελε να πάρει ψυχολογία, του άφησαν το πέναλτι σε ένα «τελειωμένο» τότε ματς και εκείνος το έβαλε.

Ξαναχτύπησε λίγο μετά, άργησε να βρει πατήματα, αλλά πλέον σε πείθει ότι επιστρέφει. Είχε το γκολ με την Κηφισιά, που ακυρώθηκε. Είδε να του ακυρώνουν ένα ακόμη απέναντι στη Βιγιαρεάλ. Στην Ισπανία έχασε και μία μεγάλη ευκαιρία, αλλά κέρδισε και το πέναλτι στη φάση του 3-1. Ήταν εκεί. Τον ένιωσε η αντίπαλη άμυνα.

Στο αμέσως επόμενο παιχνίδι φώναξε πάλι παρών. Ο Παναθηναϊκός έστησε πάρτι με τον ΟΦΗ και ο Αϊτόρ ήταν αυτός που έδωσε το έναυσμα. Μπορεί το 1-0 να είχε ήδη γίνει από τον Ιωαννίδη, μπορεί οι «πράσινοι» να ήταν καλύτεροι, αλλά είχαν τις στιγμές τους και οι Κρητικοί.

Εκείνος που «καθάρισε» το τρίποντο ήταν ο Ισπανός. Όχι με κάποιο πέναλτι ή με κάποιο γκολ από τη μικρή περιοχή. Πήρε την μπάλα, άδειασε τον Βούρο σαν να μην υπάρχει και εκτέλεσε με το κακό του πόδι. Τέρμα που σε πείθει πως ο Αϊτόρ επιστρέφει, όπως και η γενικότερη εικόνα του τελευταία.

Περιττό να πει κανείς το τι ώθηση μπορεί να δώσει ο 27χρονος στον Παναθηναϊκό. Ο μόνος σταθερός winger έως τώρα στη σεζόν ήταν ο Παλάσιος. Το ταβάνι του Αϊτόρ είναι μεγαλύτερο από κάθε άλλου και εφόσον συνεχίσει έτσι, το «τριφύλλι» θα έχει κάνει την καλύτερή του μεταγραφή εν όψει Ιανουαρίου και θα του λείπει μόνο ένας στόπερ-ηγέτης.

 

Ο Παναθηναϊκός τα κάνει όλα πιο σωστά όταν γίνονται σωστές οι επιλογές!

Previous article

Αδάμαστο θηρίο ο Ιωαννίδης

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.