0

Ο Μάριο Χεζόνια επανέλαβε την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, επεσήμανε ότι οι πράσινοι χρειάζονται χρόνο και τόνισε ότι η Ρεάλ είχε μεγαλύτερη ισορροπία στο παιχνίδι της.

Ο Μάριο Χεζόνια ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη της Ρεάλ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης επεσήμανε ότι οι πράσινοι χρειάζονται χρόνο και τόνισε ότι οι Μαδριλένοι είχε μεγαλύτερη ισορροπία στο παιχνίδι της.

Αρχικά ο Κροάτης φόργουορντ τόνισε: Είναι πάντα ωραίο να παίζεις για τον Παναθηναϊκό, ήταν πολύ καλοί σήμερα. Είναι μια νέα ομάδα, θα προσαρμοστεί σε αυτά που θέλει ο κόουτς Αταμάν. Παρακολουθώ τι γίνεται στην ομάδα, αγαπώ την Αθήνα, αγαπώ τον Παναθηναϊκό”.

Για το αν ήταν ο καλύτερος παίκτης του παιχνιδιού: “Δεν ήμουν μόνο εγώ. Ήταν και ο Κοζέρ και ο Καμπάτσο που ήταν καθοριστικοί για να επιβεβαιώσουμε την κυριαρχία μας. Είχαμε μεγαλύτερη ισορροπία, ενώ ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα”.

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού: Ένας Ναν δεν φτάνει κόντρα στη Ρεάλ

Previous article

Αποθεώθηκε από τους φίλους του Παναθηναϊκού AKTOR μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρεάλ ο Χεζόνια δείχνοντας…next year! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.