0

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, η κυβέρνηση κατέληξε σε δυο σενάρια προκειμένου να αντιμετωπίσει την αθλητική βία. Και τα δύο είναι… λουκέτο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ΣΚΑΙ, στη διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου το πρωί του Σαββάτου, με τη συμμετοχή και της ΕΥΠ στο τραπέζι έπεσαν δύο σενάρια.

1) Η διεξαγωγή των αγώνων χωρίς φιλάθλους

2) Η διακοπή όλων των πρωταθλημάτων

Στην συζήτηση που υπήρξε, αναφέρθηκε και ο προβληματισμός της Κυβέρνησης στο ενδεχόμενο η οπαδική βία να μεταφερθεί από τα γήπεδα και τους περιβάλλοντες χώρους, στους δρόμους των πόλεων.

Οι κινήσεις που θα γίνουν μελετώνται πολύ προσεκτικά και δεν αποκλείεται τα μέτρα να εφαρμοστούν κλιμακωτά, δηλαδή αρχικά οι κενές εξέδρες και ακολούθως η διακοπή των πρωταθλημάτων.

Eπί της ουσίας η Κυβέρνηση σε συνεννόηση με την UEFA, εφόσον επιβεβαιωθούν τα παραπάνω σενάρια, θα εφαρμόσει σε… Παγκόσμια πρωτοτυπία την παρουσία οπαδών μόνο των φιλοξενούμενων ομάδων!

Όπως και να έχει, οι τελικές αποφάσεις που θα παρθούν από την Κυβέρνηση θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ενώ τα μέτρα θα τεθούν σε άμεση εφαρμογή από την Τρίτη.

Αλαφούζος για το ενδεχόμενο κλεισίματος των γηπέδων: «Ντροπή…»

Previous article

Όλοι οι αντίπαλοι των Ελληνικών ομάδων ενημερώθηκαν από την UEFA για κεκλεισμένων των θυρών!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.