0

Ο Γιάννης Αλαφούζος τοποθετήθηκε για το ενδεχόμενο της Κυβέρνησης να γίνουν τα παιχνίδια των ομάδων χωρίς κόσμο.

Τα επεισόδια που σημειώθηκαν στου Ρέντη, στο περιθώριο του αγώνα Λιγκ Καπ του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο «Μελίνα Μερκούρη», οδήγησαν σε σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

H Κυβέρνηση μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι έτοιμη να φτάσει μέχρι τέλους. Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συζητάει όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον προκειμένου να λάβει τα μέτρα που θα φέρουν εκτόνωση της κατάστασης και θα πατάξουν την οπαδική βία στη χώρα. Και σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές δείχνει διατεθειμένος να πάρει αποφάσεις που είναι δεδομένο πως θα προκαλέσουν πολλές συζητήσεις.

Μάλιστα, όταν το θέμα έφτασε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που υπάρχουν την ερχόμενη Πέμπτη (14/12), με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να υποδέχονται τις Μακάμπι Χάιφα και Μπάτσκα Τόπολα αντίστοιχα, εκείνο που ειπώθηκε ως λύση ήταν να γίνουν τα ματς χωρίς… Έλληνες οπαδούς.

Με ανάρτησή του στο «X», ο Γιάννης Αλαφούζος χαρακτήρισε «ντροπή» το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

 

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ούτε μία στο εκατομμύριο να εναρμονιστούμε με μέτρα για καμώματα άλλων» (Pic)

Previous article

Κλείδωσαν τα 2 σενάρια από την κυβέρνηση: Αγώνες χωρίς φιλάθλους ή λουκέτο σε όλα τα σπορ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.