0

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει συμφωνήσει ακόμη στην επέκταση της συνεργασίας του με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από την Ελλάδα.

Η υπόθεση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι έχει κρατήσει περισσότερο από το φυσιολογικό, αναφορικά με την ανανέωσή του. Ο Ιταλός τερματοφύλακας ζητάει ένα νέο συμβόλαιο στο οποίο θα λαμβάνει 1 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν έχει δώσει στο παρελθόν τέτοιο ποσό για τερματοφύλακά του.

Οι περιπτώσεις στις οποίες η συμφωνία καθυστερεί περισσότερο από το φυσιολογικό, σπανίως καταλήγουν με θετικό τρόπο. Θυμίζουμε πως οι «πράσινοι» προσφέρουν στον Μπρινιόλι ένα συμβόλαιο της τάξεως των 700.000 ευρώ, ωστόσο υπάρχει οικονομική διαφορά των 300.000 ευρώ και για την ώρα είναι άγνωστο αν υπάρχει η πρόθεση να καλυφθεί ή αν ο Ιταλός γκολκίπερ ρίξει τις απαιτήσεις του για να παραμείνει.

Πάντως, φαντάζει πλέον αρκετά πιθανή και η συνέχιση της καριέρας του Μπρινιόλι μακριά από τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα, ενώ σε αυτό το σενάριο ο Γιούρι Λοντίγκιν θα πάρει φανέλα βασικού από το νέο έτος, αλλά ενδεχομένως και από το δεύτερο μισό της χρονιάς. Από τον Ιανουάριο, ο Ιταλός τερματοφύλακας μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί, επομένως πιθανότατα όλα θα ξεκαθαρίσουν στο προσεχές διάστημα.

Ακρωτηρίασαν το πόδι του αστυνομικού – Δίνει μάχη για τη ζωή του!

Previous article

Συλλυπητήρια του Παναθηναϊκού για Νεστορίδη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.