0

Ο άτυχος 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος τραυματίστηκε στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού του Ρέντη “Μ. Μερκούρη”, συνεχίζει να δίνει… μάχη για τη ζωή του, με τους γιατρούς να προχωρούν στον ακρωτηριασμό του ποδιού του.

Σημειώνεται πως ο άτυχος αστυνομικός νοσηλεύεται για πέμπτη μέρα στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, όντως εκεί από το βράδυ της Πέμπτης (7/12). Οι γιατροί καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες, ώστε ο αστυνομικός να ξεπεράσει τον κίνδυνο, δίνοντας του σταθερές δόσεις κατασταλτικών φαρμάκων.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής υπεβλήθη σήμερα σε ακρωτηριασμό αριστερού κάτω άκρου λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς.

Παραμένει νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, σε καταστολή και μηχανικό αερισμό. Υποστηρίζεται αιμοδυναμικά με αγγειοσυσπαστικά φάρμακα και εξωνεφρική αιμοκάθαρση.

Ο άτυχος αστυνομικός ηλικίας 31 ετών, τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα την περασμένη Πέμπτη, κατά τα επεισόδια που έγιναν στην περιοχή του Ρέντη…

Η Σπέτσια ενδιαφέρεται για τον Σπόραρ!

Previous article

Θα συμφωνήσει τελικά με Μπρινιόλι ο Παναθηναϊκός;;

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.