0

Ο Παύλος Μαρινάκης ρωτήθηκε γιατί τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας δεν επεκτάθηκαν στο μπάσκετ και το βόλεϊ, απαντώντας σχετικά.

Τη διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών για δύο μήνες, αποκόβοντας κατά αυτόν τον τρόπο τον υγιή φίλαθλο κόσμο από το ποδόσφαιρο, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης. Επιπλέον, τόνισε πως ουδεμία ποδοσφαιρική αναμέτρηση της Super League θα έχει κόσμο στις εξέδρες μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2024. Παράλληλα, εξήγησε ποιες είναι οι τρεις προϋποθέσεις για να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα μετά από την ολοκλήρωση του διμήνου.

Επιπλέον, με τα νέα μέτρα σημαίνει ότι οι αγώνες μπάσκετ και ο προγραμματισμός τους δεν αλλάζει, δεν μεταβάλλεται, ούτε επηρεάζεται και θα διεξαχθούν κανονικά και με κόσμο στις κερκίδες. Στη διάρκεια της ενημέρωσης από την πλευρά του Παύλου Μαρινάκη δεν έγινε ουδεμία αναφορά στα άλλα αθλήματα, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να προχωρά στις απαραίτητες διευκρινίσεις.

«Θεωρούμε ότι τα επεισόδια αυτά επεκτείνονται και σε άλλα αθλήματα: και στο ποδόσφαιρο, κάποιες φορές και στο μπάσκετ. Όμως, ο πυρήνας τους είναι η βία στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα του βόλεϊ αυτού που συνέβη εκεί. Απλά βρήκαν αυτή τη μέρα την αφορμή, μεταφέρθηκε ο ένας στρατός κι έκανε ό,τι έκανε έξω από το γήπεδο.

Όσον αφορά το μπάσκετ φαίνεται ότι μπορεί να γίνουν αγώνες και πολύ σημαντικοί, κρίσιμοι, “τελικοί” με εξασφαλισμένη την ασφάλεια των φιλάθλων. Με ένταση, πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά αυτό είναι ένα παράδειγμα που δείχνει ότι μπορούμε να κάνουμε και πολύ οριακούς αγώνες μεταξύ των κορυφαίων, όχι μόνο ελληνικών ομάδων, και στο πρωτάθλημα, χωρίς να έχουμε αυτά που συμβαίνουν σε αντίστοιχους αγώνες του ποδοσφαίρου.
Γι’ αυτό και δεν θεωρήσαμε σωστό να ισχύσει αυτή στο μπάσκετ και στα άλλα αθλήματα».

Αυτές της ομάδες θα αντιμετωπίσει σαν γηπεδούχος χωρίς κόσμο ο Παναθηναϊκός!

Previous article

Έβαλαν «λουκέτο» έχοντας πραγματική άγνοια του προβλήματος

Next article

You may also like