0

Σημαντική διαφορά ανάμεσα στα «θέλω» του Μάριο Χεζόνια και την προσφορά της Ρεάλ. Στη… γωνία ο Παναθηναϊκός για τον Κροάτη.

Αρκετά περίπλοκη αποδεικνύεται η προσπάθεια της Ρεάλ να «δέσει» τον Μάριο Χεζόνια με νέο συμβόλαιο, την ώρα που ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι σαφές πως θέλει τον παίκτη για το καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος.

Σύμφωνα με την έγκυρη ισπανική ιστοσελίδα Encestando, η πρώτη συνάντηση των δύο πλευρών ήταν άκαρπη και διαπιστώθηκε μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όπως αναφέρει, το πρώτο ραντεβού έγινε την προπερασμένη εβδομάδα, όταν η Ρεάλ βρισκόταν στην Αθήνα για τη «διαβολοβδομάδα» με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας ατζέντης του, Κώστας Παπαδάκης, φέρεται να συναντήθηκε με τον Χουάν Κάρλος Σάντσεθ και τον Αλμπέρτο Ερέρος, που «τρέχουν» το τμήμα μπάσκετ των Μαδριλένων και του έκαναν προσφορά με αυξημένες αποδοχές από το τρέχον συμβόλαιό του, το οποίο είναι από τα χαμηλότερα σε σχέση με τους άλλους «βασικούς» παίκτες της Ρεάλ.«Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Χεζόνια δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από άλλους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, με τον Παναθηναϊκό να προηγείται από τότε που τον επέλεξε και πλήρωσε την Μπαρτσελόνα για να τον αποκτήσει όταν έφυγε από το NBA» και στη συνέχεια αναφέρεται στο χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στη Ρεάλ και τον Κροάτη. 

«Δεν είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην ομάδα και τώρα ο μισθός του θα πρέπει να αυξηθεί σημαντικά για να ανανεώσει. Η συνάντηση με τον Παπαδάκη έδειξε ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση στα οικονομικά στοιχεία που έπεσαν στο τραπέζι και στη Ρεάλ γνωρίζουν πως η διαπραγμάτευση τους επόμενους μήνες θα είναι περίπλοκη», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει από το περασμένο καλοκαίρι στη λίστα του τον Super Mario, ο οποίος αποθεώθηκε στην επίσκεψή του στο ΟΑΚΑ και έκανε κάποιες χειρονομίες που ερμηνεύτηκαν ως προάγγελος επιστροφής του στους «πράσινους».

H ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Με Αράο στόπερ και Λοντίγκιν στα γκολπόστ

Previous article

Στο Μονακό ο Γιαννακόπουλος για να δει τον Παναθηναϊκό AKTOR!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.