0

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρίσκεται στο Μόντε Κάρλο για να παρακολουθήσει δια ζώσης την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην Μονακό.

Η τελευταία «διαβολοβδομάδα» του 2023 αρχίζει για τον Παναθηναϊκό AKTOR με εκτός έδρας αναμέτρηση στο Μονακό, απέναντι στην ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς. Ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, το οποίο όμως το «τριφύλλι» είναι αποφασισμένο να παλέψει για τη νίκη, που θα το ανεβάσει βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Στην προσπάθεια αυτή οι «πράσινοι» δεν θα είναι μόνοι. Καθώς πέραν του κόσμου που ταξίδεψε για το Μόντε Κάρλο υπάρχει και μια ξεχωριστή παρουσία στο Πριγκιπάτο. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επέστρεψε σε αγώνα του «τριφυλλιού», προκειμένου να σταθεί στο πλευρό του Εργκίν Αταμάν και των παικτών του.

Ο Γιαννακόπουλος έφτασε στο Μονακό με ιδιωτική πτήση την Τετάρτη και θα πάρει θέση στο Gaston Medecin για να δει δια ζώσης την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Euroleague, αποδεικνύοντας εμπράκτως πως; στηρίζει κάθε προσπάθεια της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Πέραν του αγώνα με την Μονακό, ο Γιαννακόπουλος αναμένεται να βρεθεί και στο Μιλάνο για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Παρασκευής (22/12) κόντρα στην Αρμάνι του Έτορε Μεσίνα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μοιράστηκε τις στιγμές στο Μονακό μέσω Instagram, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

 

 

Αποκάλυψη των Ισπανών: «Μεγάλη απόσταση στο πρώτο ραντεβού Ρεάλ με Χεζόνια – Προηγείται ο Παναθηναϊκός»

Previous article

Παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών ο Χαραλαμπίδης

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.