0

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στο «διαζύγιο» του Παναθηναϊκού με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάνοντας λόγο για λάθος, ενώ επισήμανε ότι ο Φατίχ Τερίμ έχει περγαμηνές που πρέπει να δείξει.

Το σχόλιο του τόσο για την αποχώρηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, που χαρακτήρισε λανθασμένη, όσο και την πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ με τις πολλές περγαμηνές αντί αυτού, έκανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Η απόφαση διακοπής της συνεργασίας με τον Γιοβάνοβιτς, δεν έχει καμία ποδοσφαιρική λογική. Θεωρώ ότι είναι λάθος, πήρε μια ομάδα από το μηδέν, την οδήγησε με πολύ μεγάλες δυσκολίες στην κατάκτηση του Κυπέλλου την πρώτη χρονιά. Την δεύτερη, την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τον επίσημο Παναθηναϊκό, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού και τον Νταμπάνοβιτς του το έκλεψαν. Ναι, δεν κατάφερε να περάσει στην Ευρώπη, ήταν αποτυχία, αλλά έκανε πολλά βήματα μπροστά. Στο πρωτάθλημα υπήρξε μια πολύ δύσκολη βραδιά με τον Ατρόμητο, όπου όμως έγιναν πολλά ατομικά λάθη.

Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή και για ένα μεγάλο μέρος του κόσμου του «τριφυλλιού» που «δέθηκε» με τον Γιοβάνοβιτς. Η απόφαση που πήρε η διοίκηση δεν έχει λογική, στη θέση του έρχεται ένα πολύ μεγάλο όνομα όπως ο Φατίχ Τερίμ για να θεωρηθεί πετυχημένος, θα πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα φέτος. Είναι υποχρεωμένος να το κάνει, ο Γιοβάνοβιτς αφήνει μια ομάδα πλήρως ανταγωνιστική, στο -1 από την κορυφή. Ξαναλέω ο Τερίμ είναι ένα σπουδαίο όνομα, αλλά όπως κάθε προπονητής, θα κριθεί στο γήπεδο. Αν πάρει το πρωτάθλημα, η σημερινή ημέρα θα έχει ξεχαστεί, αν δεν το κάνει θα λέμε ότι σημάδεψε τη χρονιά. Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε στον Γιοβάνοβιτς είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ, προσωπικά τον έχω στο επίπεδο Κυράστα και θα τον έχω πάντα στην καρδιά μου», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Ιανουάριος θα είναι πολύ απαιτητικός και ίσως να γίνουν κάποιες μεταγραφές που να μην ήταν στο πλάνο του «τριφυλλιού», πέραν του στόπερ.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Το πόσο “μεγάλωσε” ο Ιωαννίδης δεν φαίνεται μόνο απ’ τους εφετινούς αριθμούς του με τον Παναθηναϊκό

Previous article

Ιβάν, σ’ ευχαριστούμε για όλα αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μόνο για κάτι Πογιάτος, Στραματσόνι…και λοιπά λοιμά

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.