0

Εμείς οι Παναθηναϊκοί εκτιμούμε το ήθος και την προσφορά σου αλλά η δουλειά του προπονητή είναι ηλεκτρική καρέκλα.
Μεγάλο πράγμα να σε εκτιμάει η πλειοψηφία του φίλαθλου κοινού ανεξαρτήτως χρώματος!

Τους έκανε ανθρώπους με τα ψέματα, και τώρα τον φτύνουνε στην ψύχρα…
Και εκεί που λέγαμε ότι κάναμε λάθος, ότι ο Γιάννης την νοιάζεται την ομάδα, έρχεται η σφαλιάρα και μας επαναφέρει απότομα.Συγνωμη Ιβάν.

Το Στραματσόνι και τον Πογιάτος τους στηρίξαμε αβλεπί. Τον Ιβάν που μας έβγαλε τη μούρη από το χώμα τον στέλνουμε από εκεί που ήρθε. Κάτι παίζει εδώ, κάτι βρωμάει.

Ημέρα ντροπής για τον Σύλλογο.
Για μια ακόμα φορά ο Αλαφούζος αποδεικνύει τι είναι για τον Παναθηναικό μας.
Το πιθανότερο είναι να υπάρχει πολιτικό υπόβαθρο πίσω από αυτή την κίνηση, πόσο μάλλον όταν ο Αλαφούζος έχει δείξει ότι λειτουργεί ξεκάθαρα πολιτικά και καθόλου ποδοσφαιρικά… Αν όχι, είναι βέβαιο ότι προέκυψε σοβαρή ρήξη μεταξύ των δύο, άγνωστο για ποιό λόγο… Και αν είναι έτσι, μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ αν κρίνουμε από το πόσο “βαθιά νυχτωμένοι” πιάστηκαν οι ρεπόρτερ της ομάδας στο θέμα της διαδοχής προπονητή…

Υ.Γ : Όταν αμέσως με την απόλυση του Γιοβάνοβιτς βγαίνουν ειδήσεις για “μεταγραφή” του Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό, μην σας φανεί παράξενο τον Γενάρη να πουληθεί και ο Ιωαννίδης. Όλα να τα περιμένουμε τώρα.

Υ.Γ 1 : Δεν έχω κάτι εναντίον του Τερίμ αλλά 70 χρονών προπονητής και δύο χρόνια χωρίς δουλειά; Είναι δυνατόν να επιβάλλει προπονητή σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας ο Ακούν Μέντια; Εβδομηντάχρονο Τούρκο προπονητή; Ας έπαιρναν τον Τραπατόνι, πρέπει να είναι ακόμα ζωντανός.

 

Νικολογιάννης: «Πετυχημένος ο Γιοβάνοβιτς, φεύγει άδικα – Μεγάλο όνομα ο Τερίμ, πρέπει να το αποδείξει στο γήπεδο»

Previous article

Η φωτογραφία Τερίμ – Αταμάν που σαρώνει τα social media

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.