0

Κάποιοι από τους παίκτες του Παναθηναϊκού έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την απομάκρυνση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον «πράσινο» πάγκο

Ο Παναθηναϊκός πήρε την απόφαση να πάρει χωριστούς δρόμους με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς όπως έχει γνωστό εδώ και λίγες μέρες, οι Πράσινοι επέλεξαν τον πολύπειρο Φατίχ Τερίμ, να αντικαταστήσει τον Σέρβο τεχνικό.

Ο Γιοβάνοβιτς αποχώρησε από τον πράσινο πάγκο μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας, με 113 παιχνίδια στο ενεργητικό του, έχοντας απολογισμό 65 νίκες, 22 ισοπαλίες και 26 ήττες, ενώ κατάφερε να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο.

Αυτό δεν τον… ξέχασε κατά την αποχώρηση του με μερικούς από τους παίκτες να τον αποχαιρετούν μέσα από τα social media τους και να… στέλνουν το δικό τους «μήνυμα» για την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου που εξόργισε τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Αϊτόρ, Χουάνκαρ, Βαγιαννίδης και Ιωαννίδης, ανέβασαν στόρι στο Instagram θέλοντας να πουν το δικό τους «αντίο» στον Σέρβο τεχνικό, ενώ ακόμη και ο γνωστός φίλος της ομάδας Βασίλης Μπισμπίκης εξέφρασε την δική του άποψη.

Δείτε τα ποσταρίσματα:

 

 

 

 

Χελάκης: “Τρανταχτές μεταγραφές ο Παναθηναϊκός”!

Previous article

Απαιτητικό ματς στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στην αυλαία του πρώτου γύρου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.