0

Για μεταγραφές που θα ταράξουν τα νερά κάνει λόγο ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Χελάκης.

“Ένα πράγμα χρειαζόταν επιπλέον ο Παναθηναϊκός για να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από τόσα χρόνια. Μεταγραφική ενίσχυση στις θέσεις που πονούσε.

Του χρειαζόταν οπωσδήποτε ένας πολύ καλός στόπερ για να καλύψει το κενό του Μάγκνουσον. Από εκεί και πέρα το πράγμα σηκώνει πολλή συζήτηση και οι απόψεις διίστανται. Και εσωτερικό χαφ θα μπορούσε να αναζητήσει, απ’ τη στιγμή που ο Βιλένα στάθηκε κατώτερος των προσδοκιών.

Πολλή κουβέντα γίνεται και για τη θέση του φορ. Ας μείνουμε όμως στα βασικά. Ο Τερίμ, από μόνος του, δεν μπορεί να προσφέρει εγγυήσεις κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Αν, όμως, η παρουσία του συνδυαστεί με δύο-τρεις τρανταχτές μεταγραφές, τότε το πράγμα μπορεί και να αλλάζει.

Αν και συζήτηση ανάμεσα στον Τούρκο προπονητή και τον Γιάννη Αλαφούζο έχει γίνει στο πρόσφατο παρελθόν, μου μοιάζει τελείως απίθανο να ήρθε χωρίς προίκα ο σπουδαίος προπονητής απ’ τη γειτονική χώρα. Έχω δηλαδή την εντύπωση ότι στις επόμενες εβδομάδες οι “πράσινοι” θα προχωρήσουν σε μία-δύο τρανταχτές μεταγραφές, που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα σχετίζονται με τον Τερίμ και όσους τον προξένεψαν.

Έτσι γίνεται πιο εύκολα κατανοητή η επιλογή του διοικητικού ηγέτη του “τριφυλλιού”.

Ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν είναι ικανός να πάρει το πρωτάθλημα είναι μία πολύ ρηχή δικαιολογία για την απομάκρυνσή του. Στον βαθμό όμως που -πάντα διστακτικός στις μεταγραφές- δεν έδινε το “πράσινο φως” για να γίνουν, ε τότε στα μάτια μου μοιάζει κατανοητή απόφαση για την απομάκρυνσή του.”

Με φανέλα του Ολυμπιακού το νέο εντυπωσιακό VIP Lounge Bar του ΟΑΚΑ! (Pics)

Previous article

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού λένε «αντίο» στον Γιοβάνοβιτς «αδειάζοντας» τον Αλαφούζο (Pics)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.