0

Η ΕΛ.ΑΣ με έγγραφο της προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε να υπάρξουν έκτακτα μέτρα ασφαλείας έξω από τα γραφεία και τις εγκαταστάσεις του τριφυλλιού λόγω της απόλυσης του Γιοβάνοβιτς.

Η απόλυση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό προκάλεσε ανησυχία και στην ΕΛ.ΑΣ η οποία την Τρίτη (26/12) όταν και έγινε γνωστό το θέμα έστειλε έγγραφο προς την πράσινη ΠΑΕ με την οποία ζητούσε να ληφθούν έκτακτα μέτρα προστασίας και ασφάλειας για τις εγκαταστάσεις και τα γραφεία της ομάδας.

Το έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ για την απόλυση του Γιοβάνοβιτς
Το έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ για την απόλυση του Γιοβάνοβιτς

Το έγγραφο που έστειλε η ΕΛ.ΑΣ. με ημερομηνία Τρίτη (26/12) και Θέμα “Δυσαρέσκεια οπαδών Παναθηναϊκού” αναφέρει:

“Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε αθλητικές ιστοσελίδες, η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός προέβη μονομερώς στη λύση του συμβολαίου του προπονητή κ. Γιοβάνοβιτς Ιβάν και αναμένεται η ανακοίνωση πρόσληψης νέου τεχνικού με τον οποίο έχει ήδη συμφωνήσει.

Μετά από έρευνα της Υπηρεσίας μας από ανοιχτές πηγές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού έντονος προβληματισμός και δυσαρέσκεια για την απόφαση αυτή της διοίκησης της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός, η οποία αποτυπώνεται σε διάφορα σχόλια.

Λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο δράσης των οργανωμένων οπαδών της ομάδας του Παναθηναϊκού και το υφιστάμενο ιστορικό της, από την Υπηρεσία μας δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μετάβασης οπαδών της ομάδας του Παναθηναϊκού σε εγκαταστάσεις κλπ.

Η Υπηρεσία μας, παρακολουθεί το θέμα και για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε συμπληρωματικά”.

Ίωση ο Σένκεφελντ, ξανά ατομικό Τσέριν και Τζούρισιτς

Previous article

Ο Λημνιός αποχαιρέτησε την Κολωνία

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.