0

Ο Δημήτρης Λημνιός αποτελεί και επίσημα παίκτη του Παναθηναϊκού, με τον νέο αθλητή του «τριφυλλιού» να αποχαιρετάει την Κολωνία.

Η Κολωνία αποχαιρέτησε τον διεθνή Έλληνα παίκτη, με τον ίδιο να αποχαιρετάει με την σειρά του την ομάδα και την χώρα, τονίζοντας πως ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί.

O επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Κολωνίας, Τόμας Κέσλερ, είπε για το διαζύγιο των δύο πλευρών: «Η κατάσταση του Δημήτρη δεν ήταν πλέον ικανοποιητική, καθώς δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα η κατάσταση στην ομάδα είνα τέτοια που δεν μπορούσαμε να του δώσουμε αυτή την ευκαιρία. Για τον λόγο αυτό, βρήκαμε τώρα μία καλή λύση και για τις δύο πλευρές. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την αφοσίωσή του στην Κολωνία και να του ευχηθούμε ό,τι καλύτερο και πολλές επιτυχίες στη νέα του πρόκληση».

Στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του στην ιστοσελίδα της Κολωνίας, ο Λημνιός στάθηκε στον χρόνο συμμετοχής που ήθελε για να μπορέσει να παίξει ξανά και στην Εθνική, ενώ έδειξε ανυπόμονος να αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Είναι σημαντικό για μένα να μπορώ να παίξω ώστε διεκδικήσω μία θέση στην Εθνική Ομάδα. Η Ελλάδα έχει ακόμα πιθανότητες να παίξει στο Euro. Θέλω να βοηθήσω να γίνει αυτό», είπε και πρόσθεσε.

«Ανυπομονώ επίσης να παίξω ξανά στην πατρίδα μου. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, όλους τους εμπλεκόμενους και τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους. “Σταυρώνω” τα δάχτυλά μου για την Κολωνία για το δεύτερο μισό της σεζόν, ώστε να παραμείνει στην Bundesliga». 

Απίστευτο: Η ΕΛ.ΑΣ ζήτησε έκτακτα μέτρα ασφαλείας λόγω της απόλυσης του Γιοβάνοβιτς!

Previous article

Ο Αλαφούζος έκλεισε τον Λημνιό χωρίς να ξέρει τίποτα ο Τερίμ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.