0

Οι «πράσινοι» μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και από πολύ νωρίς «έχτισαν» ένα προβάδισμα τριών πόντων (5-8). Βέβαια, ο Μίλων μείωσε αρχικά στο σκορ (13-14) και στη συνέχεια προσπέρασε, έχοντας την ελάχιστη διαφορά (16-15). Με το σκορ στο 20-20, η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έτρεξε ένα σερί 4-0, έχοντας τέσσερις ευκαιρίες για να κλείσει το σετ. Μετά από μία χαμένη ευκαιρία, το προβάδισμα στα σετ ήρθε για τους φιλοξενούμενους με 21-25.

Στο δεύτερο σετ, ο Παναθηναϊκός είχε το μομεντουμ με το μέρος του, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε φτάνοντας στο +5 (7-12). Τη διαφορά αυτή διαχειρίστηκαν πολύ καλά οι «πράσινοι», οι οποίοι στην τελική ευθεία με νέο επιθετικό σερί ξέφυγαν στο +6 (18-24). Ο διπλασιασμό στα σετ ήρθε για τους φιλοξενούμενους με σκορ 19-25.

Παρόμοια εικόνα είχε και το τρίτο σετ. Ο Παναθηναϊκός από την αρχή ήταν σε θέση οδηγού αποκτώτνας πέντε πόντους διαφορά στα μέσα του σετ (12-17). Την απόσταση στο σκορ μείωσε στο ελάχιστο ο Μίλων (18-19), με τον Παναθηναϊκό να παίρνει απόσταση συνέχεια. Με το +2 να μένει έως το τέλος για το «τριφύλλι», το σετ τελείωσε με σκορ 22-25 και η νίκη ήρθε με 3-0 σετ.

Τα σετ: 21-25, 19-25, 22-25

 

Τι θα γίνει τελικά με την υπόθεση Μπρινιόλι

Previous article

Νικολογιάννης: «Φαβορί ο Ζέκα για 11άδα – Άλλη ομάδα με Πετράκη ο Παναιτωλικός»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.