0

Ο Παναθηναϊκός είχε εκ νέου βασικό τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι στην εστία του και η υπόθεσή του εξακολουθεί να είναι σε εξέλιξη για το μέλλον του.

Ο Φατίχ Τερίμ πήγε κόντρα στα… προγνωστικά και ξεκίνησε βασικό τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο. Μάλιστα, ο Ιταλός τερματοφύλακας φαινόταν ιδιαίτερα άνετος στην εστία του, δείχνοντας πως άφησε πίσω τις «γκέλες» που τον είχαν βάλει στο στόχαστρο και είχαν ανεβάσει στα ύψη την εσωστρέφεια μέσα στον σύλλογο.

Από κει και πέρα, όσον αφορά το ρόστερ, ο Παναθηναϊκός έχει δώσει σαφή προτεραιότητα στη μεταγραφική ενίσχυση των στόπερ. Ωστόσο, οι επαφές με τον Μπρινιόλι συνεχίζονται, με στόχο να επεκταθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, αφού βρεθεί η «χρυσή τομή» στις διαπραγματεύσεις. Θυμίζουμε πως το «τριφύλλι» προσέφερε περίπου 750.000 ετησίως στον Ιταλό τερματοφύλακα, που ζητά 1 εκατ. ευρώ ετησίως, αλλά δεν αποκλείεται να δώσουν τα… χέρια σε ένα ποσό που συμφωνούν αμφότερες οι πλευρές.

Παναθηναϊκός – Άρης 3-1: Ποδαρικό με νίκη

Previous article

Μίλων – Παναθηναϊκός 0-3: Ισοπέδωσε τον “κακό” του δαίμονα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.