0

Ο μάνατζερ του Ντάνιελ Μαντσίνι, Γκάμπριελ Λιτέρι, διαφήμισε τον πελάτη του στη ρωσική αγορά, σε ένα τάιμινγκ που από τον Παναθηναϊκό έχουν καταστήσει σαφές πως κανένας από τους βασικούς δεν πωλείται.

Σε μία μεταγραφκή περίοδο, εκτός από τις αγορές, υπάρχουν και οι πωλήσεις. Ο ατζέντης του Ντάνιελ Μαντσίνι, Γκράμπριελ Λιτέρι, ήρθε να θυμήσει στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού αυτή την ιδιαιτερότητα. Με τον Ιανουάριο, να είναι ανοιχτός σε όλα τα ενδεχόμενα.

Ο Λιτέρι μίλησε στη ρωσική ιστοσελίδα «РБ Спорт» και με τις δηλώσεις του, έβαλε τον Μαντσίνι στο… ράφι της αγοράς της Ρωσίας. Η οποία έχει πληγωθεί από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό λόγω της εισβολής στην Ουκρανία, όμως το πρωτάθλημα δελεάζει πολλούς ποδοσφαιριστές λόγω των παχυλών αμοιβών.

Αρχικά, ο Αργεντινός μάνατζερ τόνισε για τον 27χρονο εξτρέμ του Παναθηναϊκού ότι «είμαστε έτοιμοι να εξετάσουμε προσφορές από άλλες ομάδες». Αφήνοντας να εννοηθεί πως η μετακόμιση από το «Γεώργιος Καλαφάτης» συγκεντρώνει πιθανότητες τον Ιανουάριο.

Ο Ρώσος δημοσιογράφος θύμισε στον Λιτέρι το καλοκαιρινό ενδιαφέρον της Κράσνονταρ και την απόρριψη της πρότασης από τον Παναθηναϊκό. Μία προσφορά που ήταν πάρα πολύ υψηλή για τον Μαντσίνι.

Ο Λιτέρι απάντησε ότι «με την Κράσνονταρ δεν έχουμε επικοινωνήσει ξανά, αλλά είμαστε έτοιμοι να σκεφτούμε επιλογές από τη Ρωσία». Καλώντας επί της ουσίας όποια ομάδα ενδιαφέρεται, να επικοινωνήσει μαζί του και με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μαντσίνι ανέκαθεν ασκούσε γοητεία στις ρωσικές ομάδες. Όταν ο Παναθηναϊκός τον αγόρασε από τον Άρη, και τότε υπάρχει σοβαρή κρούση από τη Ρωσία, αλλά ο Αργεντινός εξτρέμ κατέληξε στην Αθήνα.

Το συμβόλαιο του Μαντσίνι με τον Παναθηναϊκό λήγει τον Ιούνιο του 2026, οπότε ο τελικός λόγος εναπόκειται στους ιθύνοντες του Τριφυλλιού. Οι οποίοι έχουν διαμηνύσει στους εκπροσώπους των βασικών ποδοσφαιριστών, πως δεν πωλούνται σε αυτό το τάιμινγκ.

O Ντάνιελ Μαντσίνι έχει αγωνιστεί φέτος σε 25 παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό σε πρωτάθλημα, Europa League και προκριματικά Champions League, ενώ έχει σκοράρει 3 γκολ και έχει μοιράσει 2 ασίστ.

 

«Παίρνει τον Εμρέ Ακμπάμπα στον Παναθηναϊκό ο Τερίμ»

Previous article

Η ενδεκάδα που σκέφτεται να ξεκινήσει ο Τερίμ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.