0

Οι κόρες του Φατίχ Τερίμ, οι οποίες βρίσκονται στην Ελλάδα, πανηγύρισαν τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού (2-1) και την επιστροφή του τριφυλλιού στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Φατίχ Τερίμ επέτυχε το επιθυμητό δύο στα δύο στο ξεκίνημά του στον Παναθηναϊκό, με την ομάδα να κερδίζει δύσκολα τον Παναιτωλικό με σκορ 2-1. Ο Σπόραρ που ήρθε από τον πάγκο ήταν ο ήρωας της βραδιάς, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ των πρασίνων.

Τη νίκη του τριφυλλιού πανηγύρισαν και οι δύο κόρες του Φατίχ Τερίμ, Μπους και Μερβέ, που βρίσκονται στην Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα. Οι δύο γυναίκες μάλιστα δεν παρέλειψαν να κάνουν και σχετικές αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Το στόρι της Μπους Τερίμ

 

Η Μπους ανήρτησε το τελικό σκορ του αγώνα, με το emoji του τριφυλλιού να μην λείπει από το στόρι της, ενώ η αδερφή της δημοσίευσε την βαθμολογία της Stoiximan Super Legue σχολιάζοντας: “Ζήτω ο ηγέτης”.

Το στόρι της Μερβέ

 

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρει λύσεις από έναν ακόμη παίκτη

Previous article

Δανεικός στην Φατίχ Καραγκιουμρούκ ο Κουρμπέλης!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.