0

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε story που ανέβασε προχωρά σε μια πρόβλεψη για τον Παναθηναϊκό και τον τελικό της Ευρωλίγκας.

Το πάθος του για το κάπνισμα είναι γνωστό. Και αυτό αποτέλεσε και αφορμή για να προχωρήσει σε μια πρόβλεψη για τον τελικό της Ευρωλίγκας αλλά και υπόσχεση σχετικά με αυτόν. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε ένα story στο οποίο βρίσκεται στο cigar room του VIP Lounge στο ΟΑΚΑ.

Εκεί ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR παραδέχεται ότι του αρέσει το τσιγάρο περισσότερο από το πούρο εξηγώντας… «δεν καπνίζω πούρα, γιατί από μικρός κατέβαζα τον καπνό και πνιγόμουν». Στη συνέχεια, όμως αναφέρει μια εξαίρεση για την 29η Μαϊου, δηλαδή, μία ημέρα μετά τον τελικό της Euroleague, λεγοντας…

«Θα νικήσουμε την Ρεάλ Μαδρίτης με 91-90 στον τελικό με σουτ του Σλούκα στο… μηδέν, θα καπνίσω αυτό εκεί», και έδειξε ένα πούρο από το υγραντήρα στον οποίο διατηρούνται στον ειδικό χώρο του ΟΑΚΑ.

 

 

Επιστρέφει η Στουτγκάρδη για Ιωαννίδη!

Previous article

Μαχλάς: «Λατρεύω τον Γιοβάνοβιτς, ολόσωστη η απόφαση Αλαφούζου με τον Τερίμ»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.