0

Για την απόφαση με τα κλειστά γήπεδα και στην αλλαγή στον πάγκο του Παναθηναϊκού μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μαχλάς στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ποιες ομάδες βλέπει να έχουν το προβάδισμα για τον τίτλο.

Στην αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό, αλλά και στις αποφάσεις της Πολιτείας για τα κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια στο ποδόσφαιρο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Μαχλάς.

Ο άλλοτε σπουδαίος επιθετικός μιλώντας με τον Κυριάκο Θωμαΐδη ανέφερε πως λατρεύει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον θεωρεί ως έναν από τους καλύτερους προπονητές που είχε ποτέ, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως πιθανότατα ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού», Γιάννης Αλαφούζος, να σκέφτηκε πως με άλλον τεχνικό θα βγει πρώτος και θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Έτσι, υπογράμμισε πως είναι ένα καλό ρίσκο η έλευση του Τούρκου και εφόσον δώσει το κάτι παραπάνω, σε συνδυασμό με 1-2 προσθήκες θα είναι μια ολόσωστη κίνηση για τον Παναθηναϊκό.

Για τις αποφάσεις της Πολιτείας τόνισε πως θέλουν να υποβαθμίσουν το ποδόσφαιρο, λέγοντας ότι είναι κρίμα να υπάρχουν κλειστά γήπεδα και να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις, που τιμωρούν μονάχα το άθλημα, το οποίο, όπως επισήμανε, δεν φταίει σε κάτι.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα, εκεί όπου μιλάει και για τις ομάδες που έχουν το προβάδισμα για το πρωτάθλημα:

 

Γιαννακόπουλος για τον τελικό της Euroleague – «Θα νικήσουμε τη Ρεάλ με τρίποντο του Σλούκα»!

Previous article

«Ο Σαμέτ Ακαϊντίν προτίμησε τον Παναθηναϊκό»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.