0

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός Α.Ο. προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ, για να μειωθεί η ποινή του για το ματς του Ρέντη, καθώς ισχυρίζεται ότι δεν είναι υπαίτιο το σωματείο.

Διαβάστε αναλυτικά το παρακάτω δημοσίευμα:

«Όπως έγινε γνωστό, o αθλητικός δικαστής της Λίγκας κατοχύρωσε τον αγώνα που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, υπέρ των Πρασίνων με 3-0 σετ, επιβλήθηκε ακόμη στον Ολυμπιακό ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και το ανώτατο πρόστιμο των 20.000 ευρώ. 

Κι ενώ θα περίμενε κανείς οι Πειραιώτες να δεχτούν την τιμωρία του και να… πάνε παρακάτω, μετά και το τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα και είχε συνέπεια να φύγει από τη ζωή ο 31χρονος αστυνομικός έπειτα την πολυήμερη μάχη που έδωσε, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός προσέφυγε τελικά στο ΑΣΕΑΔ, ζητώντας να πέσει η ποινή του. 

Οι Ερυθρόλευκοι επιδιώκουν την ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης, ζητώντας ό,τι και κατά την αρχική εκδίκαση της υπόθεσης. Δηλαδή, όχι απλά να συνεχιστεί ο αγώνας, αλλά και το σκορ να είναι 1-0 στα σετ και 0-0 στο δεύτερο, στο οποίο ο Παναθηναϊκός κέρδιζε με 18-11 όταν η αναμέτρηση διεκόπη!»

Πηγή: «Sdna.gr»

Ζάετς: «Ο Παναθηναϊκός να κρατήσει και τον Ιωαννίδη και τον Μπρινιόλι»

Previous article

Επίσημα στον Παναθηναϊκό η Γκραντ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.