0

Ο πρόεδρος της Άδανα Ντεμίρσπορ, Μουράτ Σαντζάκ, τόνισε πως ο Σάρι που έχει συνδεθεί με τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και ο Γκραβιγιόν που έχει γραφτεί για τους πράσινους, θα φύγουν από την τουρκική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για ποδοσφαιριστές της Άδανα Ντεμίρσπορ. Τουρκικά ΜΜΕ έχουν συνδέσει τον Γιουσούφ Σάρι με τους ερυθρόλευκους, αλλά και με το τριφύλλι.

Ο κεντρικός αμυντικός της Άδανα, Γκραβιγιόν είχε επίσης συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ενισχύεται ωστόσο στη θέση του στόπερ με τον Ακαϊντίν.

Ο πρόεδρος της Άδανα Ντεμίρσπορ, Μουράτ Σαντζάκ, τόνισε σε δηλώσεις του πως ο Γκραβιγιόν και ο Σάρι θα αποχωρήσουν, υπογραμμίζοντας πως υπάρχουν μνηστήρες για τον 25χρονο Τούρκο εξτρέμ.

“Ο Μπαλοτέλι θα φύγει από την ομάδα με συμφωνία. Επιπλέον, θα χωρίσουμε τους δρόμους μας με τον Γκραβιγιόν και τον Σάρι. Ο Σισέ έχει έρθει στη θέση του Γκραβιγιόν και παίζει καλά. Ο Σάρι έχει μνηστήρες, θα τον στείλουμε εκεί που εξυπηρετούνται καλύτερα τα συμφέροντα της ομάδας” ανέφερε συγκεκριμένα.

 

Μιζράχι: «Καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός αλλά στο Final-4 ο Ολυμπιακός»!

Previous article

Τσουκαλάς: «Θα πάρουμε την πρόκριση – Πάμε για… ανακαίνιση του ΟΑΚΑ!» (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.