0

Ο γνωστός φίλαθλος του Ολυμπιακού, Τάκης Τσουκαλάς στην εκπομπή του μίλησε για την μάχη των δύο «αιωνίων» για το κύπελλο, αλλά και για το ματς της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην εκπομπή «Άντε Γειά»:

Για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στην Λεωφόρο: «Με την μεγάλη ομάδα της Αθήνας δεν παίζαμε; Με την Μπαρτσελόνα των Αμπελοκήπων; Είδατε, αντί να κερδίσουμε, χάσαμε δύο γκολ. Έγινε ένα κόρνερ και έβαλαν αυτοί. Οι ΑΕΚτζήδες με τα εγκλήματα κέρδισαν τον Ολυμπιακό, δεν κέρδισαν τον Άρη!

Λοιπόν, πιστεύω θα προκριθούμε κόντρα στον Παναθηναϊκό και έχουμε αργήσει για στόπερ, 8άρι και επιθετικό. Να σας πω κάτι, πρέπει να πάρουμε καλό παίκτη. Αν βιαστούμε και πάρουμε ό,τι να ‘ναι, ας μην πάρουμε καθόλου. Αυτά για το ποδόσφαιρο.

Πήραν κι άλλον Τούρκο. Τον Σαμέτ Ακαϊντίν. Ρε, θα μας πάρουν την Αθήνα πέντε άτομα! Ευτυχώς ο Ολυμπιακός θα τους γ…ει! Στο ποδόσφαιρο δεν έχει χαθεί τίποτα. Θα παίξουμε και με την ΑΕΚ και με τον ΠΑΟΚ. Μας κλέψατε και με τον Χουάνκαρ βαθμούς, μας κλέψατε στον Βόλο, στον Ατρόμητο. Έντεκα βαθμοί είναι αυτοί».

Για την ήττα από την Μπασκόνια: «Με 17 λάθη δεν πας πουθενά! Ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. 17 λάθη, εντάξει… Τώρα τι γίνεται. Την άλλη Πέμπτη με τη Μακάμπι άλλο ένα sold-out να πάρουμε το παιχνίδι και εμείς οι οπαδοί.

Θες δύο νίκες εκτός έδρας και άλλα 6 παιχνίδια εντός μόνο νίκες. Εξάδα για πλάκα, τετράδα παλεύεται. Το μεγάλο “μπαμ” θα γίνει μέσα στο μπ…ο. Ευκαιρία να του ξανακάνουμε ανακαίνιση! Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στους Αγγελόπουλους, στον Μπαρτζώκα, στον Κουντούρη».

 

Πρόεδρος Άδανα Ντεμίρσπορ: “Φεύγουν οι Σάρι και Γκραβιγιόν”

Previous article

Ο Μπρινιόλι ενημέρωσε ότι δεν ανανεώνει – Ψάχνει τερματοφύλακα ο Παναθηναϊκός

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.